ВАШИТЕ ПОВРЗАНИ УСЛУГИ НА JAGUAR 

Поврзете го Вашето возило со Вашиот свет
ВАШИТЕ ПОВРЗАНИ УСЛУГИ НА JAGUAR 

Дизајниран за да внесе поголемо уживање во секое патување, системот InControl1 е технолошкото срце на кабината на Вашиот Jaguar. Бидете во средиштето на прецизната контрола на атмосферата, паметната навигација, забавата и функциите за безбедност.

ОДРЕДЕТЕ ГО ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА

Истражете ги поврзаните услуги на Вашиот Jaguar.
ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО

ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА Е: PIVI OR PIVI PRO

Имајте во предвид дека пристапот до некои од долунаведените поврзани услуги ќе зависи од претплатата за InControl за Вашето возило.

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

Набљудувајте го нивото на гориво, пронајдете го Вашето возило на преполн паркинг, снимајте ги Вашите патувања, па дури проверете и да не сте оставиле отворен прозорец - сето тоа од Вашиот паметен телефон.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Ако некој го помести Вашиот Jaguar нелегално, функциите Secure Tracker и Secure Tracker Pro Ви овозможуваат да бидете еден чекор понапред.
Amazon Alexa

Amazon Alexa

Контролирајте го Вашите системи за навигација, музика, повици и други системи со Вашиот глас. Amazon Alexa е вграден во Вашиот систем за информации и забава, така што е брз и едноставен за користење. Достапно само со Pivi Pro.
PRO СИСТЕМ ЗА ПОВРЗАНА НАВИГАЦИЈА

PRO СИСТЕМ ЗА ПОВРЗАНА НАВИГАЦИЈА

Најсовремениот систем за навигација во Вашиот Jaguar2 се грижи да не скршнете од патеката со интуитивните способности за мапирање, водењето од врата-до врата, информациите за цени на горивата, достапни паркинг места, инстантни сообраќајни информации, проценетото време на пристигнување и мапи во 2Д или 3Д со кристално чиста графика. Достапно само со Pivi Pro.
SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

Во неверојатен случај на дефект или вонредна околност, копчињата Optimised Jaguar Assistance и SOS Emergency Call ги доведуваат односните служби до Вас.
WI-FI ОВОЗМОЖЕНО СО ФУНКЦИЈАТА ПЛАН ЗА ПОДАТОЦИ

WI-FI ОВОЗМОЖЕНО СО ФУНКЦИЈАТА ПЛАН ЗА ПОДАТОЦИ

Wi-Fi хот-спот3 креира моќна мрежа 4G во Вашиот Jaguar што им овозможува на патниците да поврзат до 8 уреди на интернет во секое време. Достапно само со Pivi Pro.
APPLE CARPLAY<sup>TM</sup>&nbsp;AND ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

APPLE CARPLAYTM AND ANDROID AUTOTM

Со споделување на екранот на Вашиот паметен телефон со екранот на допир на Вашето возило можете да останете безбедно поврзани со Вашите омилени апликации кога сте зад воланот.
ПОВРЗУВАЊЕ СО АПЛИКАЦИИТЕ ВО ЖИВО И УСЛУГИТЕ ЗА ПРОСЛЕДУВАЊЕ

ПОВРЗУВАЊЕ СО АПЛИКАЦИИТЕ ВО ЖИВО И УСЛУГИТЕ ЗА ПРОСЛЕДУВАЊЕ

Пристапете до Вашите омилени платформи за проследување и информации без да го користите Вашиот паметен телефон. Достапно само со Pivi Pro.
АВТОМАТСКО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

АВТОМАТСКО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

Автоматското ажурирање на софтверот Ви нуди беспрекорен пристап до сите најнови карактеристики4.

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ PIVI

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ PIVI

ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА Е: TOUCH PRO

Имајте во предвид дека пристапот до некои од долунаведените поврзани услуги ќе зависи од претплатата за InControl за Вашето возило.

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

Набљудувајте го нивото на гориво, пронајдете го Вашето возило на преполн паркинг, снимајте ги Вашите патувања, па дури проверете и да не сте оставиле отворен прозорец - сето тоа од Вашиот паметен телефон.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Ако некој го помести Вашиот Jaguar нелегално, функциите Secure Tracker и Secure Tracker Pro Ви овозможуваат да бидете еден чекор понапред.
SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

Во неверојатен случај на дефект или вонредна околност, копчињата Optimised Jaguar Assistance и SOS Emergency Call ги доведуваат односните служби до Вас.
СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

Најсовремениот систем за навигација во Вашиот Jaguar се грижи да не скршнете од патеката со водењето од врата-до врата, сообраќајните информации во живо, проценетото време на пристигнување и местата од интерес2.
APPLE CARPLAY<sup>TM</sup>&nbsp;AND ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

APPLE CARPLAYTM AND ANDROID AUTOTM

Со споделување на екранот на Вашиот паметен телефон со екранот на допир на Вашето возило можете да останете поврзани со Вашите омилени апликации кога сте зад воланот.
БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

Го одржува актуелен софтверот на системот за информации и забава Вашиот Jaguar4.

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА Е: PIVI OR PIVI PRO

Имајте во предвид дека пристапот до некои од долунаведените поврзани услуги ќе зависи од претплатата за InControl за Вашето возило.

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

Набљудувајте го нивото на гориво, пронајдете го Вашето возило на преполн паркинг, снимајте ги Вашите патувања, па дури проверете и да не сте оставиле отворен прозорец - сето тоа од Вашиот паметен телефон.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Ако некој го помести Вашиот Jaguar нелегално, функциите Secure Tracker и Secure Tracker Pro Ви овозможуваат да бидете еден чекор понапред.
Amazon Alexa

Amazon Alexa

Контролирајте го Вашите системи за навигација, музика, повици и други системи со Вашиот глас. Amazon Alexa е вграден во Вашиот систем за информации и забава, така што е брз и едноставен за користење. Достапно само со Pivi Pro.
PRO СИСТЕМ ЗА ПОВРЗАНА НАВИГАЦИЈА

PRO СИСТЕМ ЗА ПОВРЗАНА НАВИГАЦИЈА

Најсовремениот систем за навигација во Вашиот Jaguar2 се грижи да не скршнете од патеката со интуитивните способности за мапирање, водењето од врата-до врата, информациите за цени на горивата, достапни паркинг места, инстантни сообраќајни информации, проценетото време на пристигнување и мапи во 2Д или 3Д со кристално чиста графика. Достапно само со Pivi Pro.
SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

Во неверојатен случај на дефект или вонредна околност, копчињата Optimised Jaguar Assistance и SOS Emergency Call ги доведуваат односните служби до Вас.
WI-FI ОВОЗМОЖЕНО СО ФУНКЦИЈАТА ПЛАН ЗА ПОДАТОЦИ

WI-FI ОВОЗМОЖЕНО СО ФУНКЦИЈАТА ПЛАН ЗА ПОДАТОЦИ

Wi-Fi хот-спот3 креира моќна мрежа 4G во Вашиот Jaguar што им овозможува на патниците да поврзат до 8 уреди на интернет во секое време. Достапно само со Pivi Pro.
APPLE CARPLAY<sup>TM</sup>&nbsp;AND ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

APPLE CARPLAYTM AND ANDROID AUTOTM

Со споделување на екранот на Вашиот паметен телефон со екранот на допир на Вашето возило можете да останете безбедно поврзани со Вашите омилени апликации кога сте зад воланот.
ПОВРЗУВАЊЕ СО АПЛИКАЦИИТЕ ВО ЖИВО И УСЛУГИТЕ ЗА ПРОСЛЕДУВАЊЕ

ПОВРЗУВАЊЕ СО АПЛИКАЦИИТЕ ВО ЖИВО И УСЛУГИТЕ ЗА ПРОСЛЕДУВАЊЕ

Пристапете до Вашите омилени платформи за проследување и информации без да го користите Вашиот паметен телефон. Достапно само со Pivi Pro.
АВТОМАТСКО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

АВТОМАТСКО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

Автоматското ажурирање на софтверот Ви нуди беспрекорен пристап до сите најнови карактеристики4.

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ PIVI

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ PIVI

ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА Е: TOUCH PRO

Имајте во предвид дека пристапот до некои од долунаведените поврзани услуги ќе зависи од претплатата за InControl за Вашето возило.

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

Набљудувајте го нивото на гориво, пронајдете го Вашето возило на преполн паркинг, снимајте ги Вашите патувања, па дури проверете и да не сте оставиле отворен прозорец - сето тоа од Вашиот паметен телефон.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Ако некој го помести Вашиот Jaguar нелегално, функциите Secure Tracker и Secure Tracker Pro Ви овозможуваат да бидете еден чекор понапред.
SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

Во неверојатен случај на дефект или вонредна околност, копчињата Optimised Jaguar Assistance и SOS Emergency Call ги доведуваат односните служби до Вас.
СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

Најсовремениот систем за навигација во Вашиот Jaguar се грижи да не скршнете од патеката со водењето од врата-до врата, сообраќајните информации во живо, проценетото време на пристигнување и местата од интерес2.
APPLE CARPLAY<sup>TM</sup>&nbsp;AND ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

APPLE CARPLAYTM AND ANDROID AUTOTM

Со споделување на екранот на Вашиот паметен телефон со екранот на допир на Вашето возило можете да останете поврзани со Вашите омилени апликации кога сте зад воланот.
БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

Го одржува актуелен софтверот на системот за информации и забава Вашиот Jaguar4.

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА Е: TOUCH PRO

Имајте во предвид дека пристапот до некои од долунаведените поврзани услуги ќе зависи од претплатата за InControl за Вашето возило.

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

Набљудувајте го нивото на гориво, пронајдете го Вашето возило на преполн паркинг, снимајте ги Вашите патувања, па дури проверете и да не сте оставиле отворен прозорец - сето тоа од Вашиот паметен телефон.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Ако некој го помести Вашиот Jaguar нелегално, функциите Secure Tracker и Secure Tracker Pro Ви овозможуваат да бидете еден чекор понапред.
SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

Во неверојатен случај на дефект или вонредна околност, копчињата Optimised Jaguar Assistance и SOS Emergency Call ги доведуваат односните служби до Вас.
СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

Најсовремениот систем за навигација во Вашиот Jaguar се грижи да не скршнете од патеката со водењето од врата-до врата, сообраќајните информации во живо, проценетото време на пристигнување и местата од интерес2.
APPLE CARPLAY<sup>TM</sup>&nbsp;AND ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

APPLE CARPLAYTM AND ANDROID AUTOTM

Со споделување на екранот на Вашиот паметен телефон со екранот на допир на Вашето возило можете да останете поврзани со Вашите омилени апликации кога сте зад воланот.
БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

Го одржува актуелен софтверот на системот за информации и забава Вашиот Jaguar4.

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА Е: PIVI OR PIVI PRO

Имајте во предвид дека пристапот до некои од долунаведените поврзани услуги ќе зависи од претплатата за InControl за Вашето возило.

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

Набљудувајте го нивото на гориво, пронајдете го Вашето возило на преполн паркинг, снимајте ги Вашите патувања, па дури проверете и да не сте оставиле отворен прозорец - сето тоа од Вашиот паметен телефон.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Ако некој го помести Вашиот Jaguar нелегално, функциите Secure Tracker и Secure Tracker Pro Ви овозможуваат да бидете еден чекор понапред.
Amazon Alexa

Amazon Alexa

Контролирајте го Вашите системи за навигација, музика, повици и други системи со Вашиот глас. Amazon Alexa е вграден во Вашиот систем за информации и забава, така што е брз и едноставен за користење. Достапно само со Pivi Pro.
PRO СИСТЕМ ЗА ПОВРЗАНА НАВИГАЦИЈА

PRO СИСТЕМ ЗА ПОВРЗАНА НАВИГАЦИЈА

Најсовремениот систем за навигација во Вашиот Jaguar2 се грижи да не скршнете од патеката со интуитивните способности за мапирање, водењето од врата-до врата, информациите за цени на горивата, достапни паркинг места, инстантни сообраќајни информации, проценетото време на пристигнување и мапи во 2Д или 3Д со кристално чиста графика. Достапно само со Pivi Pro.
SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

Во неверојатен случај на дефект или вонредна околност, копчињата Optimised Jaguar Assistance и SOS Emergency Call ги доведуваат односните служби до Вас.
WI-FI ОВОЗМОЖЕНО СО ФУНКЦИЈАТА ПЛАН ЗА ПОДАТОЦИ

WI-FI ОВОЗМОЖЕНО СО ФУНКЦИЈАТА ПЛАН ЗА ПОДАТОЦИ

Wi-Fi хот-спот3 креира моќна мрежа 4G во Вашиот Jaguar што им овозможува на патниците да поврзат до 8 уреди на интернет во секое време. Достапно само со Pivi Pro.
APPLE CARPLAY<sup>TM</sup>&nbsp;AND ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

APPLE CARPLAYTM AND ANDROID AUTOTM

Со споделување на екранот на Вашиот паметен телефон со екранот на допир на Вашето возило можете да останете безбедно поврзани со Вашите омилени апликации кога сте зад воланот.
ПОВРЗУВАЊЕ СО АПЛИКАЦИИТЕ ВО ЖИВО И УСЛУГИТЕ ЗА ПРОСЛЕДУВАЊЕ

ПОВРЗУВАЊЕ СО АПЛИКАЦИИТЕ ВО ЖИВО И УСЛУГИТЕ ЗА ПРОСЛЕДУВАЊЕ

Пристапете до Вашите омилени платформи за проследување и информации без да го користите Вашиот паметен телефон. Достапно само со Pivi Pro.
АВТОМАТСКО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

АВТОМАТСКО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

Автоматското ажурирање на софтверот Ви нуди беспрекорен пристап до сите најнови карактеристики4.

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ PIVI

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ PIVI

ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА Е: TOUCH PRO

Имајте во предвид дека пристапот до некои од долунаведените поврзани услуги ќе зависи од претплатата за InControl за Вашето возило.

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

Набљудувајте го нивото на гориво, пронајдете го Вашето возило на преполн паркинг, снимајте ги Вашите патувања, па дури проверете и да не сте оставиле отворен прозорец - сето тоа од Вашиот паметен телефон.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Ако некој го помести Вашиот Jaguar нелегално, функциите Secure Tracker и Secure Tracker Pro Ви овозможуваат да бидете еден чекор понапред.
SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

Во неверојатен случај на дефект или вонредна околност, копчињата Optimised Jaguar Assistance и SOS Emergency Call ги доведуваат односните служби до Вас.
СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

Најсовремениот систем за навигација во Вашиот Jaguar се грижи да не скршнете од патеката со водењето од врата-до врата, сообраќајните информации во живо, проценетото време на пристигнување и местата од интерес2.
APPLE CARPLAY<sup>TM</sup>&nbsp;AND ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

APPLE CARPLAYTM AND ANDROID AUTOTM

Со споделување на екранот на Вашиот паметен телефон со екранот на допир на Вашето возило можете да останете поврзани со Вашите омилени апликации кога сте зад воланот.
БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

Го одржува актуелен софтверот на системот за информации и забава Вашиот Jaguar4.

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА Е: PIVI OR PIVI PRO

Имајте во предвид дека пристапот до некои од долунаведените поврзани услуги ќе зависи од претплатата за InControl за Вашето возило.

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

Набљудувајте го нивото на гориво, пронајдете го Вашето возило на преполн паркинг, снимајте ги Вашите патувања, па дури проверете и да не сте оставиле отворен прозорец - сето тоа од Вашиот паметен телефон.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Ако некој го помести Вашиот Jaguar нелегално, функциите Secure Tracker и Secure Tracker Pro Ви овозможуваат да бидете еден чекор понапред.
Amazon Alexa

Amazon Alexa

Контролирајте го Вашите системи за навигација, музика, повици и други системи со Вашиот глас. Amazon Alexa е вграден во Вашиот систем за информации и забава, така што е брз и едноставен за користење. Достапно само со Pivi Pro.
PRO СИСТЕМ ЗА ПОВРЗАНА НАВИГАЦИЈА

PRO СИСТЕМ ЗА ПОВРЗАНА НАВИГАЦИЈА

Најсовремениот систем за навигација во Вашиот Jaguar2 се грижи да не скршнете од патеката со интуитивните способности за мапирање, водењето од врата-до врата, информациите за цени на горивата, достапни паркинг места, инстантни сообраќајни информации, проценетото време на пристигнување и мапи во 2Д или 3Д со кристално чиста графика. Достапно само со Pivi Pro.
SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

Во неверојатен случај на дефект или вонредна околност, копчињата Optimised Jaguar Assistance и SOS Emergency Call ги доведуваат односните служби до Вас.
WI-FI ОВОЗМОЖЕНО СО ФУНКЦИЈАТА ПЛАН ЗА ПОДАТОЦИ

WI-FI ОВОЗМОЖЕНО СО ФУНКЦИЈАТА ПЛАН ЗА ПОДАТОЦИ

Wi-Fi хот-спот3 креира моќна мрежа 4G во Вашиот Jaguar што им овозможува на патниците да поврзат до 8 уреди на интернет во секое време. Достапно само со Pivi Pro.
APPLE CARPLAY<sup>TM</sup>&nbsp;AND ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

APPLE CARPLAYTM AND ANDROID AUTOTM

Со споделување на екранот на Вашиот паметен телефон со екранот на допир на Вашето возило можете да останете безбедно поврзани со Вашите омилени апликации кога сте зад воланот.
ПОВРЗУВАЊЕ СО АПЛИКАЦИИТЕ ВО ЖИВО И УСЛУГИТЕ ЗА ПРОСЛЕДУВАЊЕ

ПОВРЗУВАЊЕ СО АПЛИКАЦИИТЕ ВО ЖИВО И УСЛУГИТЕ ЗА ПРОСЛЕДУВАЊЕ

Пристапете до Вашите омилени платформи за проследување и информации без да го користите Вашиот паметен телефон. Достапно само со Pivi Pro.
АВТОМАТСКО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

АВТОМАТСКО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

Автоматското ажурирање на софтверот Ви нуди беспрекорен пристап до сите најнови карактеристики4.

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ PIVI

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ PIVI

ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА Е: TOUCH PRO

Имајте во предвид дека пристапот до некои од долунаведените поврзани услуги ќе зависи од претплатата за InControl за Вашето возило.

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

Набљудувајте го нивото на гориво, пронајдете го Вашето возило на преполн паркинг, снимајте ги Вашите патувања, па дури проверете и да не сте оставиле отворен прозорец - сето тоа од Вашиот паметен телефон.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Ако некој го помести Вашиот Jaguar нелегално, функциите Secure Tracker и Secure Tracker Pro Ви овозможуваат да бидете еден чекор понапред.
SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

Во неверојатен случај на дефект или вонредна околност, копчињата Optimised Jaguar Assistance и SOS Emergency Call ги доведуваат односните служби до Вас.
СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

Најсовремениот систем за навигација во Вашиот Jaguar се грижи да не скршнете од патеката со водењето од врата-до врата, сообраќајните информации во живо, проценетото време на пристигнување и местата од интерес2.
APPLE CARPLAY<sup>TM</sup>&nbsp;AND ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

APPLE CARPLAYTM AND ANDROID AUTOTM

Со споделување на екранот на Вашиот паметен телефон со екранот на допир на Вашето возило можете да останете поврзани со Вашите омилени апликации кога сте зад воланот.
БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

Го одржува актуелен софтверот на системот за информации и забава Вашиот Jaguar4.

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

ВАШИОТ СИСТЕМ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА Е: TOUCH PRO

Имајте во предвид дека пристапот до некои од долунаведените поврзани услуги ќе зависи од претплатата за InControl за Вашето возило.

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

АПЛИКАЦИЈА REMOTE

Набљудувајте го нивото на гориво, пронајдете го Вашето возило на преполн паркинг, снимајте ги Вашите патувања, па дури проверете и да не сте оставиле отворен прозорец - сето тоа од Вашиот паметен телефон.
SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Ако некој го помести Вашиот Jaguar нелегално, функциите Secure Tracker и Secure Tracker Pro Ви овозможуваат да бидете еден чекор понапред.
SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

SOS ИТЕН ПОВИК И ПОВИК ЗА ДЕФЕКТ

Во неверојатен случај на дефект или вонредна околност, копчињата Optimised Jaguar Assistance и SOS Emergency Call ги доведуваат односните служби до Вас.
СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

СИСТЕМ ЗА НАВИГАЦИЈА CONNECTED NAVIGATION

Најсовремениот систем за навигација во Вашиот Jaguar се грижи да не скршнете од патеката со водењето од врата-до врата, сообраќајните информации во живо, проценетото време на пристигнување и местата од интерес2.
APPLE CARPLAY<sup>TM</sup>&nbsp;AND ANDROID AUTO<sup>TM</sup>

APPLE CARPLAYTM AND ANDROID AUTOTM

Со споделување на екранот на Вашиот паметен телефон со екранот на допир на Вашето возило можете да останете поврзани со Вашите омилени апликации кога сте зад воланот.
БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

БЕЗЖИЧНО АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

Го одржува актуелен софтверот на системот за информации и забава Вашиот Jaguar4.

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

1.0Карактеристиките на Pivi, Pivi Pro и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот локален продавач на Jaguar за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Одредени функции бараат погодна СИМ картичка со соодветен договор што ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции. Целосните услови за користење можете да ги најдете тука  


2.0Системот Поврзана навигација ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Jaguar.  


3.0Потребна е сметка и претплата за InControl. Се применува политиката за фер користење. За да продолжите да ја користите односната карактеристика по почетниот период за претплата ќе треба да ја обновите претплатата и да ги платите трошоците за обновувањето.  


4.0Ажурирањето е предмет на согласност на сопственикот/возачот. Потребна е поврзаност со мрежата.  


Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем), или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.  


Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.  


Само компатибилни паметни телефони.  


Apple CarPlayTM е трговска марка на Apple Inc. Може да се применуваат условите за користење за крајниот корисник на Apple Inc.

Вашиот автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите што се нудат преку Apple CarPlay зависат од достапноста на функцијата во Вашата земја. На https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay можете да ги погледнете подеталните информации.


®Android Auto е трговска марка на Google LLC.

Вашиот автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите што се нудат преку Android Auto зависат од достапноста на функцијата во Вашата земја. На https://www.android.com/auto/ можете да ги погледнете подеталните информации.


Amazon Alexa е достапен само на одредени пазари. Amazon, Alexa, Amazon Music, Audible и сите односни марки се трговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите филијали. Одредени функции на Alexa зависат од технологијата паметен дом. За пакетот Online се бара 12-месечна претплата. За да продолжите да ја користите односната карактеристика по почетниот период за претплата ќе треба да ја обновите претплатата и да ги платите трошоците за обновувањето. Достапно само на поврзаните пазари, проверете со Вашиот продавач. Пакет Online за пакети со спецификација S и повисоки.  


Remote содржи претплатнички услуги што можат да се продолжат по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Jaguar. Апликацијата Remote ќе треба да ја преземете од Apple App Store/Google Play Store.