Jaguar Rent

Пронајдете автомобил за изнајмување за секоја прилика - брзо и едноставно. За сите што ги ценат ексклузивноста и перформансите. Резервирајте го Вашиот Jaguar од соништата веднаш!
Jaguar Rent

JAGUAR RENT ЗА СЕКОЈА ПРИЛИКА

Со Jaguar RENT ќе го пронајдете совршениот автомобил за изнајмување, какви и да се Вашите потреби – брзо и едноставно. За семејни патувања, авантури во природата, деловни состаноци, рекреација или работа: Вашиот Jaguar чека на Вас!

ВИКЕНД ПАТУВАЊА

ВИКЕНД ПАТУВАЊА

Возилата на Jaguar се извонредно опремени и се изработени според највисоките стандарди. Секое патување со овие возила е уживање за авантуристот.
СПЕЦИЈАЛНИ ПРИЛИКИ

СПЕЦИЈАЛНИ ПРИЛИКИ

Од родендени до свадби, секој значаен момент заслужува вистински автомобил за да се памети.  Појавете се со стил.
ДЕЛОВНИ СОСТАНОЦИ

ДЕЛОВНИ СОСТАНОЦИ

Претприемачки дух: автомобилите на Jaguar се токму тоа што Ви треба за да оставите совршен прв впечаток.
ЗАМЕНА

ЗАМЕНА

Привремените решенија не треба да бидат компромис. Нашите модели Ви нудат безгрижно уживање во возењето, каде и да сте, секогаш кога Ви треба.

САМО ТРИ ЧЕКОРИ ДО ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ОД СОНИШТАТА

ВНЕСЕТЕ ЈА ЛОКАЦИЈАТА ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ И ПЕРИОДОТ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

ВНЕСЕТЕ ЈА ЛОКАЦИЈАТА ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ И ПЕРИОДОТ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВОЗИЛОТО ШТО ГО ПОСАКУВАТЕ

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВОЗИЛОТО ШТО ГО ПОСАКУВАТЕ

РЕЗЕРВИРАЈТЕ JAGUAR И УЖИВАЈТЕ ВО ПАТУВАЊЕТО

РЕЗЕРВИРАЈТЕ JAGUAR И УЖИВАЈТЕ ВО ПАТУВАЊЕТО

Jaguar XE

Jaguar XE

Сликата е само како илустрација.

Цена на ден 190 €


5 седишта
USB 3
180 hp
дизел
автоматик
Боја: црна
додатоци