ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧНИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ НА JAGUAR

Пронајдете ја Вашата совршена комбинација на перформанси и ефикасност.

Нашите целосно електрични и хибридни автомобили се храбар нов израз на легендарните перформанси, интелигентната технологија и прекрасниот прогресивен дизајн на Jaguar.

ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧНИ (BEV) АВТОМОБИЛИ

JAGUAR I-PACE

Нашиот прв целосно електричен SUV, Jaguar I‑PACE го комбинира дизајнот од светска класа со перформансите на спортски автомобил за да Ве однесе од 0 до 100 km/h за 4,8 секунди (0-60mph за 4,5 секунди). А тоа го прави скоро бесшумно со нулта емисија на издувни гасови.
JAGUAR I-PACE

ПЛАГ-ИН ХИБРИДНИ (PHEV) АВТОМОБИЛИ

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Нашиот луксузен SUV со високи перформанси нуди возбудлива комбинација на ефикасност на плаг-ин хибрид, секојдневна практичност, впечатлив дизајн и спортска динамика.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Сите придобивки од плаг-ин хибрид со сиот шарм на компактен SUV. Jaguar E-PACE е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

ДЕЛУМНИ ХИБРИДНИ (MHEV) АВТОМОБИЛИ

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Технологија за делумен хибрид се соединува со луксузни перформанси. Jaguar F‑PACE е возбудлива комбинација на секојдневна практичност, динамика и впечатлив дизајн.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Со смели дизајнерски детали што се видливи насекаде и ефикасна технологија на делумен хибрид под површината, нашиот прв компактен SUV е совршената мешавина на спортска агилност и секојдневна ефикасност.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Технологијата на делумен хибрид внесува повисоко ниво на префинетост и перформанси во нашиот најнапреден и најефикасен спортски седан.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Луксузниот бизнис седан со уникатен дизајн и динамика во возењето. Сега со технологијата делумен хибрид за уште поголема ефикасност на секое патување.

Jaguar Land Rover Limited постојано бара начини да ги подобри спецификацијата, дизајнот и производството на своите возила, делови и дополнителна опрема. Измените постојано се случуваат и оттаму, го задржуваме правото на измена без известување.