ПОНУДИ И ФИНАНСИИ

НОВИОТ E-PACE

НОВИОТ E-PACE

НА ЛИЗИНГ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
НОВИОТ F-PACE

НОВИОТ F-PACE

НА ЛИЗИНГ НА 3 ГОДИШНИ РАТИ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

СПЕЦИЈАЛНИ УСЛОВИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПОНУДИ ЗА СЕРВИСЗА ВОЗИЛА ОД 3-5 ГОДИНИ ВИ НУДИМЕ:

15% попуст на работна рака
5% попуст на резервни делови


ЗА ВОЗИЛА ПОСТАРИ ОД 5 ГОДИНИ ВИ НУДИМЕ:

25% попуст на работна рака
10% попуст на резервни делови