JAGUAR CLASSIC

Во Jaguar Land Rover Classic сме посветени на зачувување и обновување на нашето моторно наследство за да можат идните генерации да уживаат во него и да го негуваат. Исто така, целосно сме посветени на создавањето иницијативи за заштита и одржување на класик возилата на Jaguar, овозможувајќи му на нашето славно минато најдобра можна иднина преку обновување, па дури и преку електрификација.

E-TYPE ZERO

Имајте го најубавиот електричен автомобил во светот. E‑type Zero го донесува сиот шарм од 60-тите години во модерната ера благодарение на нашиот премин кон целосно електрични погонски системи од следната генерација.
Истражете го E-TYPE ZERO

ПОГОНОТ НА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

Со гордост го претставуваме новиот објект за погонот за класик модели Classic. Екипиран со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили, наша цел е да го понудиме најдоброто во склопувањето, реставрирањето, сервисирањето и одржувањето.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Оживување на историјата со прецизно обновување на класик возилата на Jaguar во ограничена серија, вклучувајќи ги легендарните модели Lightweight E‑type и XKSS и претставување на револуционерниот идеен електричен автомобил E‑type Concept Zero.
СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА

СЕРВИС ЗА СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ВОЗИЛА

Оваа единица е екипирана со стручни инженери и специјалисти за историски автомобили и има за цел да обезбеди гарантиран оригинален сервис, реставрација и помош за продажба за сите класик модели на Jaguar без оглед на нивната старост.
ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ

ОРИГИНАЛНИ ДЕЛОВИ

Одделот Оригинални делови за Jaguar обезбедува оригинални делови за класик возилата на Jaguar за илјадници клиенти ширум светот и негова главна цел е да понуди услуга од највисоко ниво и квалитетни оригинални делови за клиентите што се грижат за постари возила.