JAGUAR F-PACEНашиот луксузен SUV со високи перформанси ги соединува наградуваниот дизајн, ефикасноста на Jaguar и интуитивните технологии за да Ви понуди несекојдневно чувство при секое патување. Сега е достапен и како плаг-ин хибрид.

Со перформансите на Jaguar што му се во крвта, Jaguar F‑PACE нуди подобрена, спортска управливост со помала потрошувачка на гориво. Искусете возбудливо возење со некој од понудените погонски системи, со Plug-in Hybrid што обезбедува уште помала потрошувачка на гориво и пониска емисија на CO2.

Во срцето на внатрешноста на F‑PACE се наоѓа системот за информации и забава Pivi Pro. Сега, преку екранот на допир или преку Amazon Alexa можете брзо да се поврзете со најчесто користените функции. Екранот на допир од 11,4“ има интуитивен интерфјес што е сличен на интерфејсот на паметен телефон со редизајнирана навигација и онлајн пребарување.

Jaguar F-PACE има корисен багажен простор од 1.842 литри што е водечки во класата и во него може да се смести сѐ што е потребно за викенд авантурите. Уживајте и во дополнителната доверба во Вашето возење со бројните интелигентни безбедносни функции што се грижат за безбедноста на сите патници во возилото.
Погледнете ги WLTP вредностите.​​
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОТРОШУВАЧОТ: Со изнесување на овие информации вие одобрувате да ве контактираме преку долунаведените методи на комуникација, освен ако поинаку не наведете со поништување на изборот на кое било од долунаведените полиња. Jaguar Land Rover ќе ги искористи сите добиени информации за да ве информира во врска со производите и услугите и за да го унапреди начинот на којшто ве опслужува. Вашите инфрмации ќе бидат изложени само за Jaguar Land Rover, неговите продавачи, официјалните партнери, агенциите, здружените компании кои ги обезбедуваат информациите од ваша корист.

Погледнете ги WLTP вредностите.​​
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.