КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ
Генерален увозник за Jaguar
Wallis Adria d.o.o.
Strojarska 20
10 000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: customer.relations@wallisautomotive.eu
ГРИЖА ЗА КОРИСНИЦИ
ROADSIDE ASSISTANCE

телефон: +389 2 3181 371

ВОЗИЛА НА ЛАГЕР
Откријте модели и проверете ги најновите понуди на автомобили
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Jaguar
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас