ЗА JAGUAR

ИДЕЈНИ АВТОМОБИЛИ
ЈА ЗАМИСЛУВАМЕ ИДНИНАТА НА JAGUAR

Идејните автомобили ги користиме за да ја зацртаме иднината на Jaguar. Си поставуваме предизвик да ги комбинираме технолошките предности, исклучителното размислување за дизајн, одржливоста од почеток до крај и врвните перформанси. Тука можете да дознаете повеќе за I‑PACE Concept, C‑X17, C‑X16 и C‑X75.

I‑PACE CONCEPT

I‑PACE CONCEPT

Вистински Jaguar, пред сѐ, I-PACE Concept ја симболизира револуционерната иднина во електричните возила.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
C‑X17

C‑X17

Заводлив дизајн, иновативна технологија и револуционерна целосно нова алуминиумска конструкција, идејното возило C‑X17 е возбудлив целосно нов спортски кросовер на Jaguar - динамичка интерпретација на SUV во којшто тече крвта на спортските автомобил на Jaguar.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ /en/почеток
C‑X16

C‑X16

C‑X16 е смел израз на дизајнот и технолошката намера, претходник на новиот F-TYPE.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
C‑X75

C‑X75

C-X75 е креиран за да се прослави 75-годишнината на Jaguar и е врвен израз на нашиот дизајн и инженерска иновација.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ