ТРИУМФ НА МОЌНОСТА

Последниот Jaguar V8 е уникатен SUV со високи перформанси.

AGILITY AND DYNAMISM

СПЕЦИФИКАЦИИ НА F-PACE SVR

МОТОР


5,0ЛИТРИ

МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ


575PS

405 kW

МАКСИМАЛЕН ВРТЕЖЕН МОМЕНТ


700NM

516lb-ft

0-100 KM/H


4,0 секунди

0-60 MPH за 3,8 секунди.

МОТОР


5,0ЛИТРИ

МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ


575PS

405 kW

МАКСИМАЛЕН ВРТЕЖЕН МОМЕНТ


700NM

516lb-ft

0-100 KM/H


4,0 секунди

0-60 MPH за 3,8 секунди.

ПРЕФИНЕТО ВОЗЕЊЕ

Напредната платформа Electronic Vehicle Architecture (EVA 2,0), рекалибрираната управливост и реакцијата на педалот за гас,

како и новата функција Динамично тргнување му овозможуваат на F-PACE SVR 575 Edition да постигне исклучителни перформанси.

A REFINED RIDE

БОГАТ ЗВУК

Искусете го остриот и бескомпромисен грмежлив звук на F-PACE SVR 575 Edition што се добива со Aктивниот издувен систем со променлив вентил.

THE SOUND OF SVR

НАДВОРЕШЕН ДИЗАЈН

Поголемите отвори за влез на воздух, поголемите отвори за воздух на хаубата,

на крилата и поголемиот заден спојлер го намалуваат отпорот на воздухот и обезбедуваат подобра управливост.

SVR Design

ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

Предни и задни седишта од типот Performance со полуанилинска кожа, нов волан и интуитивен систем за информации и забава во автомобил, Pivi Pro.

F-PACE SVR

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Најдоброто од Jaguar.
МОДЕЛИ НА JAGUAR F-PACE

МОДЕЛИ НА JAGUAR F-PACE

Погледнете ја целата серија на модели.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Најдоброто од Jaguar.
МОДЕЛИ НА JAGUAR F-PACE

МОДЕЛИ НА JAGUAR F-PACE

Погледнете ја целата серија на модели.