5-ГОДИШНА ГАРАНЦИЈА

5-ГОДИШНА ГАРАНЦИЈА

Во период од пет години, или за изминати 150.000 km, зависно од условот што прв ќе се исполни, покриени сте без дополнителни трошоци.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ИЗЈАВА ОД JAGUAR

Во срцето на нашата марка е духот на човековиот непокор.

Никогаш не било посоодветно време тој дух да дојде до израз.

Заедно ќе пребродиме.

Длабоко сме уверени дека ќе го најдеме вистинскиот пат до светла иднина за сите нас.

ДОСТАПНИ СМЕ ЗА ВАС

Почитувани клиенти и пријатели на Jaguar Land Rover,

Се надеваме дека сте добро во ова време на предизвици и дека се прилагодувате на новата нормала.
Нашата компанија Automobili Group e на располагање за сите ваши барања и потреби во врска со продажба и сервис на Jaguar Land Rover возила, со редовно работно време:
Продажба на возила:
8:30 – 18:00 часот (понеделник – петок); 9:00 – 14:00 часот (сабота)
Сервис и резервни делови:
8:30 – 16:30 часот (понеделник – петок); 9:00 – 14:00 часот (сабота)

ГИ ПОЧИТУВАМЕ ПРОПИШАНИТЕ ЗАШТИТНИ МЕРКИСогласно препораките од Владата и Министерство за здравство, во објектите на Jaguar Land Rover Македонија се преземени низа на превентивни мерки, активности и процедури за заштита од COVID-19.

И понатаму, безбедноста на нашите вработени и клиенти е нашиот врвен приоритет. Кога ќе нè посетите, ќе забележите дека:
• во приемниот дел се достапни ракавици за една употреба, маски и средство за дезинфекција, ве молиме користете ги при влез во нашите објекти
• ја одржуваме безбедната дистанца од 2 m
• при прием во сервис клучот од возилото се заштитува со најлонска фолија или се остава во посебна кутија да отстои
• пред да се пристапи на сервис, на возилото се поставуваат заштитни навлаки за една употреба на воланот, рачката од менувач, седиштето и заштитна патосница, кои по завршување на интервенцијата се вадат
• возилата се чистат и дезинфицираат по секој контакт

Избегнуваме да се ракуваме, но љубезно ќе ве пречекаме. Се гледаме.

НОВИОТ ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН JAGUAR

Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

НАШИ ВОЗИЛА

JAGUAR F‑PACE

JAGUAR F‑PACE

Нашиот луксузен перформансен SUV ги соединува спортската управливост и драматичната убавина со секојдневната практичност и ефикасност.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR F‑PACE КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR E‑PACE

JAGUAR E‑PACE

E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR E‑PACE КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR I‑PACE

JAGUAR I‑PACE

Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR I‑PACE КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR F‑TYPE

JAGUAR F‑TYPE

Моќен, агилен и сосема посебен. Вистински спортски автомобил на Jaguar.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR F‑TYPE КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан произведен од Jaguar досега.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR XE КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Типичен Jaguar. Самоуверениот дизајн на XF се издвојува од останатите.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR XF КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
APPROVED КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА

APPROVED КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА

Проверени, гарантирани и подготвени за акција. Програмата за одобрени возила од Jaguar е изработена со цел да ви го овозможи истото ниво на квалитет, услуга и корисничко задоволство кое би го добиле при купувањето на нов автомобил.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
JAGUAR F‑PACE

JAGUAR F‑PACE

Нашиот луксузен перформансен SUV ги соединува спортската управливост и драматичната убавина со секојдневната практичност и ефикасност.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR F‑PACE КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR E‑PACE

JAGUAR E‑PACE

E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR E‑PACE КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR I‑PACE

JAGUAR I‑PACE

Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR I‑PACE КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR F‑TYPE

JAGUAR F‑TYPE

Моќен, агилен и сосема посебен. Вистински спортски автомобил на Jaguar.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR F‑TYPE КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан произведен од Jaguar досега.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR XE КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Типичен Jaguar. Самоуверениот дизајн на XF се издвојува од останатите.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR XF КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
APPROVED КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА

APPROVED КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА

Проверени, гарантирани и подготвени за акција. Програмата за одобрени возила од Jaguar е изработена со цел да ви го овозможи истото ниво на квалитет, услуга и корисничко задоволство кое би го добиле при купувањето на нов автомобил.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Достапни возила: 10
Jaguar XF
SALOON R-DYNAMIC HSE D200 AWD AUTOMATIC MHEV SALOON 1998cc 2023
2023 new Jaguar XF Carpathian Grey D200 AWD AUTOMATIC MHEV SALOON SALOON R-DYNAMIC HSE
Километри
km
Мотор
Дизел Mild hybrid (MHEV)
Моќност
204 kw
Цена
€ 92,990
Погледнете детали
Jaguar F-Pace
SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV 1998cc 2023
2023 new Jaguar F-Pace Petrolix Blue D200 AWD AUTOMATIC MHEV SE
Километри
km
Мотор
Дизел Mild hybrid (MHEV)
Моќност
204 kw
Цена
€ 97,300
Погледнете детали
Jaguar F-Pace
SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV 1998cc 2023
2023 new Jaguar F-Pace Santorini Black D200 AWD AUTOMATIC MHEV SE
Километри
km
Мотор
Дизел Mild hybrid (MHEV)
Моќност
204 kw
Цена
€ 79,900
Погледнете детали
Jaguar E-Pace
SE D165 AWD AUTOMATIC MHEV 1997cc 2023
2023 new Jaguar E-Pace Eiger Grey D165 AWD AUTOMATIC MHEV SE
Километри
km
Мотор
Дизел Mild hybrid (MHEV)
Моќност
165 kw
Цена
€ 65,900
Погледнете детали