ПОГОНОТ НА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

Нашата посветеност кон иднината на програмата Classic Jaguar се олицетворува со нашиот целосно нов наменски изграден капацитет Classic - најголемиот од овој тип во светот.

АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Оживување на историјата со прецизно обновување на класик возилата на Jaguar во ограничена серија, вклучувајќи го E‑type од серијата 1 и создавање нови оригинали вклучувајќи ги легендарните модели Lightweight E‑type и XKSS.