ПОДГОТВЕТЕ ГО СИСТЕМОТ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА ВО ВАШИОТ JAGUAR

ПОДГОТВЕТЕ ГО СИСТЕМОТ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА ВО ВАШИОТ JAGUAR

Дизајниран за да внесе поголемо уживање во секое патување, системот InControl1 е технолошкото срце на кабината на Вашиот Jaguar. Бидете во средиштето на прецизната контрола на атмосферата, паметната навигација, забавата и функциите за безбедност.

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ TOUCH PRO

ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ PIVI

За да ги искористите погодностите од поврзаните услуги на Jaguar и претплатите прво треба да го подготвите Вашиот систем за информации и забава и да ги креирате Вашите сметки за InControl и InControl Navigation.
ПОДГОТВЕТЕ ГО ВАШИОТ PIVI

1Карактеристиките на Pivi, Pivi Pro и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот локален продавач на Jaguar за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Одредени функции бараат погодна СИМ картичка со соодветен договор што ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции. Целосните услови за користење можете да ги најдете