АЖУРИРАЈТЕ ГИ МАПИТЕ ВО ВАШИОТ JAGUAR

АЖУРИРАЈТЕ ГИ МАПИТЕ ВО ВАШИОТ JAGUAR

Вградениот систем за навигација на Jaguar ефикасно Ве носи од точка А до точка Б и не Ви треба Вашиот паметен телефон.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ЗА ДА ГО АЖУРИРАТЕ

Бесплатно ажурирање на мапите* е достапно за преземање во текот на Вашата стандардна тригодишна гаранција од производителот. Откако ќе заврши Вашата почетна претплата можете да купите обновување за да ги одржувате функциите на Вашиот систем за навигација. Ажурирањето што го примате за системот за навигација ќе зависи од моделот и датумот на производство на Вашето возило.

Не можете да го видите моделот или системот на Вашето возило? Контактирајте го Вашиот продавач да Ви помогне да го пронајдете ажурирањето за Вашите мапи.

1 Резултат за

2 Резултати за

3 Резултати за

4 Резултати за 


INCONTROL TOUCH PRO

Уникатно главно мени со слики

Целосен екран на допир

Поврзан систем


Ажурирање на мапите


КАКО ДА АЖУРИРАТЕ

1. Поставете сметка користејќи ја долунаведената врска

2. Откако ќе се пријавите, одете на „Maps & Services“ (мапи и услуги)

3. Преземете го најновото ажурирање за мапите и пренесете го во Вашето возило со помош на USB уред со простор за складирање од барем 64 GB

ПРОДОЖЕТЕ


КАКО ДА АЖУРИРАТЕ

1. Следете ја долунаведената врска за да ги видите достапните ажурирања за мапите и нивната цена

2. Во зависност од Вашето возило, земете USB уред или DVD и следете ги упатствата за ажурирање на Вашиот систем за навигација


КАКО ДА АЖУРИРАТЕ

1. Преземете ја функцијата InControl Touch Map Updater во Вашиот PC или Mac со помош на долунаведената врска

2. Купете го и преземете го најновото ажурирање за мапите

3. Пренесете ја мапата во SD картичката од Вашето возило за да го ажурирате Вашиот систем за навигација


КАКО ДА АЖУРИРАТЕ

1. За да ги ажурирате Вашите мапи, следете да долунаведената врска во Вашиот компјутер и внесете го VIN бројот на Вашето возило.

2. Изберете ја мапата што сакате да ја преземете и изберете „Download Maps“ (преземи мапи).

3. Апликацијата за преземање мапи Map Downloader треба отвори (инсталирајте го ова во Чекор 1) пренос на Вашите ажурирања до Вашето возило користејќи USB стапче


Не можете да го видите моделот или системот на Вашето возило? Контактирајте го Вашиот продавач да Ви помогне да го пронајдете ажурирањето за Вашите мапи.

НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ ВАШИОТ JAGUAR? КОНТАКТИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ ЛОКАЛЕН ПРОДАВАЧ ЗА ПОМОШ.

ИЗВЛЕЧЕТЕ ГО НАЈДОБРОТО ОД СИСТЕМОТ ЗА ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА НА ВАШИОТ JAGUAR

УПРАВУВАЈТЕ СО ВАШИТЕ ПРЕТПЛАТИ

УПРАВУВАЈТЕ СО ВАШИТЕ ПРЕТПЛАТИ

Добијте брз пристап до деталите на Вашата претплата за InControl.
АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

АЖУРИРАЊЕ НА СОФТВЕРОТ

Унапредите ги перформансите на Вашиот систем за информации и забава без да го посетите Вашиот продавач.
ПОДДРШКА ЗА INCONTROL

ПОДДРШКА ЗА INCONTROL

Имавте прашање во врска со Jaguar InControl? Нашата секција Најчести прашања можеби веќе го има одговорот.

*За преземање е потребна врска со интернет/мобилна врска