ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

P300 RWD AUTOMATIC

Максимална брзина km/h

250

Забрзување 0-100 km/h во секунди

5.7

Максимална моќност PS

300
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНА ОПРЕМА
 • Премиум ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
ТРКАЛА И ОПЦИИ
 • 18" Style 1036, 10 краци, сребрена боја Gloss Sparkle Silver
 • Предни кочници од 355mm, а задни од 325mm
ВНАТРЕШНА ОПРЕМА
 • Кожен волан
 • Осветлување во кабината
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Предни седишта со електрично прилагодување во 6 насоки
 • Спортски седишта од кожа и антилоп материјал во бојата Ebony со внатрешност во бојата Ebony
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • 10" Touch Pro
 • Интерактивен дисплеј за возачот
 • Аудио систем MeridianTM
ДИНАМИКА
 • Активен спортски издувен систем
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

КРАТОК ПРЕГЛЕД НА СПЕЦИФИКАЦИИТЕ

P300 RWD AUTOMATIC

Максимална брзина km/h

250

Забрзување 0-100 km/h во секунди

5.7

Максимална моќност PS

300
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

НАДВОРЕШНА ОПРЕМА
 • Премиум ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Пакет R-Dynamic опрема за каросеријата
ТРКАЛА И ОПЦИИ
 • 19" Style 5058, 5 двојни краци, сива боја Technical Grey со контрастна завршна обработка со дијамант
 • Предни кочници од 355mm, а задни од 325mm
ВНАТРЕШНА ОПРЕМА
 • Кожен волан
 • Осветлување во кабината
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Предни седишта со електрично прилагодување во 6 насоки
 • Спортски седишта од кожа и антилоп материјал во бојата Ebony со внатрешност во бојата Ebony
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • 10" Touch Pro
 • Интерактивен дисплеј за возачот
ДИНАМИКА
 • Променлив активен издувен систем
Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

P575 AWD AUTOMATIC

Максимална брзина km/h

300

Забрзување 0-100 km/h во секунди

3.7

Максимална моќност PS

575
Главни карактеристики

Главни карактеристики

НАДВОРЕШНА ОПРЕМА
 • Пиксел ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
ТРКАЛА И ОПЦИИ
 • 20" Style 1066, 10 краци, црна боја Gloss Black со контрастна завршна обработка со дијамант
 • Предни кочници од 380mm, а задни од 376mm
ВНАТРЕШНА ОПРЕМА
 • Кожен волан со знакот R
 • Премиум осветлување во кабината
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Предни седишта со електрично прилагодување во 12 насоки и мемориска функција
 • Внатрешност во стилот R
 • Седишта Performance од кожата Windsor во бојата Ebony со внатрешност во бојата Ebony
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • 10" Touch Pro
 • Интерактивен дисплеј за возачот
ДИНАМИКА
 • Променлив активен издувен систем
 • Електронски активен диференцијал со системот Насочување на вртежниот момент преку кочење
Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

P300 RWD AUTOMATIC

Максимална брзина km/h

250

Забрзување 0-100 km/h во секунди

5.7

Максимална моќност PS

300
Главни карактеристики

Главни карактеристики

НАДВОРЕШНА ОПРЕМА
 • Премиум ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
ТРКАЛА И ОПЦИИ
 • 18" Style 1036, 10 краци, сребрена боја Gloss Sparkle Silver
 • Предни кочници од 355mm, а задни од 325mm
ВНАТРЕШНА ОПРЕМА
 • Кожен волан
 • Осветлување во кабината
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Предни седишта со електрично прилагодување во 6 насоки
 • Спортски седишта од кожа и антилоп материјал во бојата Ebony со внатрешност во бојата Ebony
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • 10" Touch Pro
 • Интерактивен дисплеј за возачот
 • Аудио систем MeridianTM
ДИНАМИКА
 • Активен спортски издувен систем

F‑TYPE R-DYNAMIC CONVERTIBLE

Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

P300 RWD AUTOMATIC

Максимална брзина km/h

250

Забрзување 0-100 km/h во секунди

5.7

Максимална моќност PS

300
Главни карактеристики

Главни карактеристики

НАДВОРЕШНА ОПРЕМА
 • Премиум ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Пакет R-Dynamic опрема за каросеријата
ТРКАЛА И ОПЦИИ
 • 19" Style 5058, 5 двојни краци, сива боја Technical Grey со контрастна завршна обработка со дијамант
 • Предни кочници од 355mm, а задни од 325mm
ВНАТРЕШНА ОПРЕМА
 • Кожен волан
 • Осветлување во кабината
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Предни седишта со електрично прилагодување во 6 насоки
 • Спортски седишта од кожа и антилоп материјал во бојата Ebony со внатрешност во бојата Ebony
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • 10" Touch Pro
 • Интерактивен дисплеј за возачот
ДИНАМИКА
 • Променлив активен издувен систем
Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

P575 AWD AUTOMATIC

Максимална брзина km/h

300

Забрзување 0-100 km/h во секунди

3.7

Максимална моќност PS

575
Главни карактеристики

Главни карактеристики

НАДВОРЕШНА ОПРЕМА
 • Пиксел ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • R опрема за каросеријата
ТРКАЛА И ОПЦИИ
 • 20" Style 1066, 10 краци, црна боја Gloss Black со контрастна завршна обработка со дијамант
 • Предни кочници од 380mm, а задни од 376mm
ВНАТРЕШНА ОПРЕМА
 • Кожен волан со знакот R
 • Премиум осветлување во кабината
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Предни седишта со електрично прилагодување во 12 насоки и мемориска функција
 • Внатрешност во стилот R
 • Седишта Performance од кожата Windsor во бојата Ebony со внатрешност во бојата Ebony
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • 10" Touch Pro
 • Интерактивен дисплеј за возачот
ДИНАМИКА
 • Променлив активен издувен систем
 • Електронски активен диференцијал со системот Насочување на вртежниот момент преку кочење

F-TYPE R-DYNAMIC BLACK COUPÉ

Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

P300 RWD AUTOMATIC

Максимална брзина km/h

250

Забрзување 0-100 km/h во секунди

5.7

Максимална моќност PS

300
Главни карактеристики

Главни карактеристики

КАРАКТЕРИСТИКИ НА НАДВОРЕШНОСТА
 • Премиум ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење DRL
 • Пакет Black Exterior
 • Влегување без клуч
ТРКАЛА И ОПЦИИ
 • 20" Style 5039, 5 двојни краци, сјајна црна боја
КАРАКТЕРИСТИКИ НА ВНАТРЕШНОСТА
 • Волан Limited Edition
 • Осветлени метални плочки на праговите со натпис на името на брендот
 • Осветлување во кабината
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Предни седишта со електрично поместување во 12 насоки и мемориска функција
 • Внатрешност Limited Edition
 • Седишта Performance од кожата Windsor во бојата Ebony/со порабување во бојата Light Oyster и внатрешност во бојата Ebony
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • 10" Touch Pro
 • Интерактивен дисплеј за возачот
ДИНАМИКА
 • Променлив активен издувен систем

F-TYPE R-DYNAMIC BLACK CONVERTIBLE

Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

P300 RWD AUTOMATIC

Максимална брзина km/h

250

Забрзување 0-100 km/h во секунди

5.7

Максимална моќност PS

300
Главни карактеристики

Главни карактеристики

КАРАКТЕРИСТИКИ НА НАДВОРЕШНОСТА
 • Премиум ЛЕД фарови со препознатливи светла за дневно возење DRL
 • Пакет Black Exterior
 • Влегување без клуч
ТРКАЛА И ОПЦИИ
 • 20" Style 5039, 5 двојни краци, сјајна црна боја
КАРАКТЕРИСТИКИ НА ВНАТРЕШНОСТА
 • Волан Limited Edition
 • Осветлени метални плочки на праговите со натпис на името на брендот
 • Осветлување во кабината
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Предни седишта со електрично поместување во 12 насоки и мемориска функција
 • Внатрешност Limited Edition
 • Седишта Performance од кожата Windsor во бојата Ebony/со порабување во бојата Light Oyster и внатрешност во бојата Ebony
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • 10" Touch Pro
 • Интерактивен дисплеј за возачот
ДИНАМИКА
 • Променлив активен издувен систем

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со вашиот локален продавач или конфигурирајте го вашето возило на интернет.

Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.