ПОСЕДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО (ЕВ)

ИЗВЛЕЧЕТЕ ГО НАЈДОБРОТО ОД ВАШИОТ НОВ JAGUAR

НАГОДУВАЊЕ

НАГОДУВАЊЕ

За да го извлечете најдоброто од главните функции и карактеристики на Вашето возило прво треба да се поврзете со Вашиот систем за информации и забава и да ги нагодите елементите за контрола на Вашиот паметен телефон.
РЕЖИМИ ЗА ВОЗЕЊЕ НА ПЛАГ-ИН ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИД (PHEV)

РЕЖИМИ ЗА ВОЗЕЊЕ НА ПЛАГ-ИН ЕЛЕКТРИЧЕН ХИБРИД (PHEV)

Запознајте се со режимите што Ви овозможуваат да го возите Вашето PHEV возило со погон на струја или бензин.
ПОЛНЕЊЕ

ПОЛНЕЊЕ

Дознајте ги едноставните чекори за полнење на Вашето возило во домашни услови или на Вашата следна дестинација.