ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН JAGUAR I‑PACE МОДЕЛИ

ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН JAGUAR I‑PACE
МОДЕЛИ

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

I-PACE R-DYNAMIC HSE

Максимална брзина km/h

200

Забрзување 0‑100 km/h во секунди

4,8

Време на полнење (AC 11kW 0-100%) во часови

8,58♦
Главни карактеристики

Главни карактеристики

КАРАКТЕРИСТИКИ НА НАДВОРЕШНОСТА
 • Пакет R-Dynamic Exterior
 • Матрикс ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Трепкачи за правец со анимација
 • Ретровизори на вратите со греење, електрика, електромоторно затворање, мемориска функција и приодни светла, ретровизорот за возачот има и автоматско придушување
 • Фиксен панорамски покрив
 • Пакет Black Exterior
 • Крајна врата со електромоторен погон
 • Влегување без клуч
ТРКАЛА И ПНЕВМАТИЦИ
 • Тркала Style 5068 од 20", завршна обработка со дијамант во контрастна сјајна темносива боја
КАБЛИ ЗА ПОЛНЕЊЕ
 • Кабел за полнење во домашни услови
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Спортски седишта од кожата Windsor во бојата Ebony со внатрешност во боите Ebony/Ebony
 • Предни седишта со греење, ладење, електрично поместување во 16 насоки, мемориска функција на седиштето за возачот, наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
 • 40:20:40 задни седишта со соборување, греење, централен потпирач за рака
 • Завршни украсни детали во сјајна црна боја
 • Кожен волан
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • Pivi Pro со екран на допир од 10", Навигација1 и пакет Online со функцијата План за податоци2
 • Apple CarPlay®3 и Android AutoTM4
 • Апликација Jaguar Remote5
 • Долен екран на допир
 • Опкружувачки Аудио систем MeridianTM
 • TM
 • Уред за безжично полнење
 • Head-up дисплеј
СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ
 • Итно кочење
 • Камера за поглед наназад
 • Надзор на состојбата на возачот
 • Помош за задржување во коловозната лента
 • Препознавање сообраќаен знак и Приспособлив ограничувач на брзината
 • Пакет Driver Assist
Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

I-PACE R-DYNAMIC SE

Максимална брзина km/h

200

Забрзување 0‑100 km/h во секунди

4,8

Време на полнење (AC 11kW 0-100%) во часови

8,58♦
Главни карактеристики

Главни карактеристики

КАРАКТЕРИСТИКИ НА НАДВОРЕШНОСТА
 • Пакет R-Dynamic Exterior
 • ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Ретровизори на вратите со греење, електрика, електромоторно затворање, мемориска функција и приодни светла, ретровизорот за возачот има и автоматско придушување
 • Пакет Black Exterior
 • Крајна врата со електромоторен погон
 • Влегување без клуч
ТРКАЛА И ПНЕВМАТИЦИ
 • Тркала Style 6007 од 20", завршна обработка со дијамант во контрастна сјајна темносива боја
КАБЛИ ЗА ПОЛНЕЊЕ
 • Кабел за полнење во домашни услови
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Спортски седишта од двослојна кожа во бојата Ebony со внатрешност во боите Ebony/Ebony
 • Предни седишта со електрично поместување во 12 насоки и мемориска функција на седиштето за возачот, наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
 • 40:20:40 задни седишта со соборување со централен потпирач за раце
 • Завршни украсни детали во сјајна црна боја
 • Кожен волан
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • Pivi Pro со екран на допир од 10", Навигација1 и пакет Online со функцијата План за податоци2
 • Apple CarPlay®3 и Android AutoTM4
 • Апликација Jaguar Remote5
 • Долен екран на допир
 • Опкружувачки Аудио систем MeridianTM
 • Уред за безжично полнење
СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ
 • Итно кочење
 • Камера за поглед наназад
 • Надзор на состојбата на возачот
 • Помош за задржување во коловозната лента
 • Препознавање сообраќаен знак и Приспособлив ограничувач на брзината
 • Пакет Driver Assist
Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

I-PACE R-DYNAMIC S

Максимална брзина km/h

200

Забрзување 0‑100 km/h во секунди

4,8

Време на полнење (AC 11kW 0-100%) во часови

8,58♦
Главни карактеристики

Главни карактеристики

КАРАКТЕРИСТИКИ НА НАДВОРЕШНОСТА
 • Пакет R-Dynamic Exterior
 • ЛЕД фарови
 • Ретровизори на вратите со греење, електрика, електромоторно затворање, мемориска функција и приодни светла, ретровизорот за возачот има и автоматско придушување
 • Крајна врата со електромоторен погон
 • Влегување без клуч
ТРКАЛА И ПНЕВМАТИЦИ
 • Тркала Style 5055 од 19", завршна обработка со дијамант во контрастна сјајна темносива боја
КАБЛИ ЗА ПОЛНЕЊЕ
 • Кабел за полнење во домашни услови
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Спортски седишта од двослојна кожа во бојата Ebony со внатрешност во боите Ebony/Ebony
 • Предни седишта со електрично поместување во 12 насоки и мемориска функција на седиштето за возачот, наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
 • 40:20:40 задни седишта со соборување со централен потпирач за раце
 • Завршни украсни детали во сјајна црна боја
 • Кожен волан
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • Pivi Pro со екран на допир од 10", Навигација1 и пакет Online со функцијата План за податоци2
 • Apple CarPlay®3 и Android AutoTM4
 • Апликација Jaguar Remote5
СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ
 • Итно кочење
 • Камера за поглед наназад
 • Контрола на патната брзина и Ограничувач на брзината
 • Надзор на состојбата на возачот
 • Помош за задржување во коловозната лента
 • Препознавање сообраќаен знак и Приспособлив ограничувач на брзината
Краток преглед на спецификациите

Краток преглед на спецификациите

I-PACE400 SPORT

Максимална брзина km/h

200

Забрзување 0‑100 km/h во секунди

4,8

Време на полнење (AC 11kW 0-100%) во часови

8,58♦
Главни карактеристики

Главни карактеристики

КАРАКТЕРИСТИКИ НА НАДВОРЕШНОСТА
 • Матрикс ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Трепкачи за правец со анимација
 • Ретровизори на вратите со греење, електрика, електромоторно затворање, мемориска функција и приодни светла, ретровизорот за возачот има и автоматско придушување
 • Фиксен панорамски покрив
 • Пакет Black Exterior
 • Крајна врата со електромоторен погон
 • Влегување без клуч
 • Спојлер на крајната врата
ТРКАЛА И ПНЕВМАТИЦИ
 • Тркала Style 5056 од 22" во сјајна црна боја
ДИНАМИКА
 • Електронско воздушно потпирање
 • Приспособлива динамика
КАБЛИ ЗА ПОЛНЕЊЕ
 • Кабел за полнење во домашни услови
СЕДИШТА И ДЕКОРАТИВНИ ПОВРШИНИ ВО ВНАТРЕШНОСТА
 • Седишта од типот Performance од кожата Windsor во бојата Ebony со внатрешност во боите Ebony/Ebony
 • Седишта со греење, ладење, електрично поместување во 14 насоки, мемориска функција на седиштето за возачот
 • 40:20:40 задни седишта со соборување, греење, централен потпирач за рака
 • Завршни украсни детали во сјајна црна боја
 • Кожен волан
ИНФОРМАЦИИ И ЗАБАВА
 • Pivi Pro со екран на допир од 10", Навигација1 и пакет Online со функцијата План за податоци2
 • Apple CarPlay®3 и Android AutoTM4
 • Апликација Jaguar Remote5
 • Долен екран на допир
 • Опкружувачки Аудио систем MeridianTM
 • TM
 • Уред за безжично полнење
 • Head-up дисплеј
СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ
 • Итно кочење
 • Камера за поглед наназад
 • Надзор на состојбата на возачот
 • Помош за задржување во коловозната лента
 • Препознавање сообраќаен знак и Приспособлив ограничувач на брзината
 • Пакет Driver Assist

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ги фактите и бројките.
СО JAGUAR НА СТРУЈА

СО JAGUAR НА СТРУЈА

Откријте го возењето на струја.
ПРЕГЛЕД

ПРЕГЛЕД

Наградуваниот, целосно електричен SUV со високи перформанси.

*Времето потребно за полнење на батеријата зависи од многу фактори, вклучувајќи ги но не ограничувајќи се на следните фактори: староста, состојбата, температурата и постоечкото енергетско ниво на батеријата; опремата што се користи и времетраењето на полнењето.

1Системот Поврзана навигација ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Jaguar.

2Може да се применува политика за фер користење. Вклучува претплата од 1 година што може да се продолжи по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Jaguar.

3Вашиот автомобил е подготвен за Apple CarPlay. Услугите што се нудат преку Apple CarPlay зависат од достапноста на функцијата во Вашата земја. На веб-локацијата https://www.apple.com/ios/feature-availability/#apple-carplay можете да ги погледнете деталите.

4Вашиот автомобил е подготвен за Android Auto. Услугите што се нудат преку Android Auto зависат од достапноста на функцијата во Вашата земја. На веб-локацијата https://www.android.com/auto/ можете да ги погледнете деталите.

5Remote содржи претплатнички услуги што можат да се продолжат по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Jaguar. Апликацијата Jaguar Remote ќе треба да ја преземете од Apple App Store/Google Play Store.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем), или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.

Имајте во предвид дека стандардните карактеристики може да бидат заменети кога избирате алтернативно ниво на опрема. Исто така, стандардните карактеристики може да се разликуваат во зависност од земјата на купување, од варијантата на моторот и трансмисијата.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот продавач на Jaguar за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Одредени функции доаѓаат со претплата што ќе бара подоцнежно обновување по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.

Apple CarPlay е трговска марка на Apple Inc. Може да се применуваат условите за користење за крајниот корисник на Apple Inc.

Android Auto е трговска марка на Google LLC.

App Store е трговска марка на Apple Inc.

Google Play Store е трговска марка на Google LLC.

Meridian е регистрирана трговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и уредот three fields е трговска марка на Trifield Productions Ltd.