JAGUAR XF

JAGUAR XF

Чудесна комбинација од грандиозност и перформанси.
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА
Достапни возила: 1
Jaguar XF
SALOON R-DYNAMIC HSE D200 AWD AUTOMATIC MHEV SALOON 1998cc 2023
2023 new Jaguar XF Carpathian Grey D200 AWD AUTOMATIC MHEV SALOON SALOON R-DYNAMIC HSE
Километри
km
Мотор
Дизел Mild hybrid (MHEV)
Моќност
204 kw
Цена
€ 92,990
Погледнете детали

НАДВОРЕШЕН ДИЗАЈН

Jaguar XF ги привлекува погледите од сите страни. Современите карактеристики, вклучувајќи ја украсната маска со декоративна фолија, се дел од разубавената надворешност на Jaguar XF.

кликнете за да комуницирате

ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

Голем простор за нозете, приспособливи положби на седиштата и седишта со масажер. Вашиот ​Jaguar XF е вистинско катче за релаксација.

Кликнете за комуникација
ДИЗАЈНЕРСКИ ДЕТАЛИ

ДИЗАЈНЕРСКИ ДЕТАЛИ

Ергономскиот селектор за менувачот е префинет израз на британското наследство на Jaguar XF, се карактеризира со порабување во стилот на топче за крикет и совршено лежи во Вашата дланка.
СЕДИШТА

СЕДИШТА

Голем простор за нозете, приспособливи положби на седиштата и седишта со масажер. Вашиот ​Jaguar XF е вистинско катче за релаксација.
ПРЕМИУМ ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО КАБИНАТА

ПРЕМИУМ ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО КАБИНАТА

Функцијата Премиум осветлување во кабината Ви дава целосна контрола на амбиентот во Вашиот Jaguar; Ви нуди повеќе бои за да ја поставите совршената атмосфера.

ГЛАВНИ ДЕТАЛИ

ПЕРФОРМАНСИ

ПЕРФОРМАНСИ

Искустете го надалеку познатото возење на Jaguar. Во нашата серија модели се вклучени дизел мотори со технологијата на делумно хибридно возило за поефикасни патувања.
ТЕХНОЛОГИЈА

ТЕХНОЛОГИЈА

За Вашата поврзливост се грижи интегрирана и интуитивна технологија којашто беспрекорно се прилагодува за да Ви помогне. Pivi, нашиот систем за информации и забава за автомобил, се грижи да бидете навремено информирани и да уживате во забавата.
ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ

ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ

Доволно простор за сè што Ви треба на Вашите патувања. Без оглед дали е саботна прошетка со семејството или подолго патување, во Jaguar XF можете да ги сместите сите потребни работи.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

Секој Jaguar XF нуди уникатна комбинација на британски дизајн, перформанси на Jaguar и најсовремени системи за информации и забава за автомобил. Кој модел ќе го изберете?

XF SALOON S

XF SALOON S

• Премиум ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
• 18" Style 7011
• Предни седишта со електрично поместување во 12 насоки и наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
• Екран на допир од 11,4"
• Прилагодлива контрола на патната брзина
XF SALOON R-DYNAMIC S

XF SALOON R-DYNAMIC S

• Премиум ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
• 18" Style 5105, завршна обработка со дијамант во контрастна темносива боја
• Предни седишта со електрично поместување во 12 насоки и наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
• Екран на допир од 11,4"
• Прилагодлива контрола на патната брзина
XF SALOON<br> R-DYNAMIC HSE

XF SALOON
R-DYNAMIC HSE

• Премиум ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL, Помош за автоматски долги светла (AHBA) и предни трепкачи за правец со анимација
• 20" Style 5107, во сјајна сребрена боја Sparkle со влошки во сјајна црна боја
• Седишта од кожата Windsor со греење и електрично поместување во 16 насоки
• Аудио систем MeridianTM
• Матиран фурнир со завршна обработка во стилот Charcoal Ash
XF SALOON R-DYNAMIC BLACK

XF SALOON R-DYNAMIC BLACK

• Премиум ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
• Пакет Black Exterior
• Куќиштата на ретровизорите и страничните прагови се во сјајна црна боја
• 19" Style 5106, во сјајна црна боја
• Црвени шепи на кочниците
• Матиран фурнир со завршна обработка во стилот Charcoal Ash
XF SALOON 300 SPORT

XF SALOON 300 SPORT

• Премиум ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL, Помош за автоматски долги светла (AHBA) и предни трепкачи за правец со анимација
• 20" Style 5107, во сјајна сребрена боја Sparkle со влошки во сјајна црна боја
• Пакет Black Exterior
• Црн контрастен покрив
• Знаци 300 Sport

XF 300 SPORT

Jaguar XF, унапреден со елегантните детали од пакетот Black, како што е црниот контрастен покрив1, и моќниот мотор 300PS i4.

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

МОДЕЛИ НА JAGUAR XF

МОДЕЛИ НА JAGUAR XF

Погледнете ја целата серија на модели.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ МОДЕЛИТЕ
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ги фактите и бројките.
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Погледнете ги сликите и филмовите со Jaguar XF.
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА

1Само за верзијата Saloon.

Наведените вредности се пресметани според NEDC2 (New European Driving Cycle – Нов европски циклкус на возење) од официјалните WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure – Светска хармонизирана постапка за испитување на лесни возила) тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, поставените тркала и вградените додатоци. Вредностите за NEDC2 се пресметуваат со помош на државната формула од вредностите за WLTP еквивалентни на тие што би биле според стариот NEDC тест. Потоа може да се наметне точната даночна стапка.

††Погледнете ги WLTP вредностите.
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, поставените тркала и вградените додатоци.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) и пазарот, или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот локален продавач на Jaguar за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Одредени функции доаѓаат со претплата што ќе бара подоцнежно обновување по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.