СОПСТВЕНИЦИ

СОПСТВЕНИЦИ

СОПСТВЕНИЦИ

Со богатата колекција на достапни додатоци за надворешноста и за внатрешноста, Jaguar е спремен да одговара на вашиот стил и начин на живот.

ЗАКАЖЕТЕ СЕРВИС

Ве молиме внесете ги Вашите податоци, нашиот тим набргу ќе ве контактира.
ЗАКАЖЕТЕ СЕРВИС

5-ГОДИШНА ГАРАНЦИЈА

Од 1 јули 2022 година Jaguar воведува нова, петгодишна гаранција за сите возила од својата програма, вклучувајќи ги целосно електричниот модел Jaguar I-PACE и сите делумно хибридни и плаг-ин хибридни електрични возила.
5-ГОДИШНА ГАРАНЦИЈА
ТЕЧНОСТ ЗА ТРЕТМАН НА ДИЗЕЛ ИЗДУВНИ ГАСОВИ (DEF)

ТЕЧНОСТ ЗА ТРЕТМАН НА ДИЗЕЛ ИЗДУВНИ ГАСОВИ (DEF)

Објаснуваме што значи стандардот за емисија на издувни гасови Euro 6 за нашите автомобили, нашите возачи и за животната средина.
ДОДАТОЦИ

ДОДАТОЦИ

Персонализирајте го вашиот Jaguar со помош на богатиот асортиман на додатоци коишто се специјално дизајнирани за вашиот модел. Додатоците на Jaguar се тестирани и произведени според истите стандарди како стандардите за вашиот автомобил и доаѓаат со гаранција за додатоци и делови на Jaguar.
АУДИО СИСТЕМ MERIDIAN™ ЗА JAGUAR

АУДИО СИСТЕМ MERIDIAN™ ЗА JAGUAR

Искусете го вашиот избор на музика со најголема јасност и прецизност досега, благодарејќи на врвната аудио технологија за автомобили на Meridian. Иновативните технологии емитираат полн и чист звук како да се работи за изведба во живо, преку вашиот музички плеер и стратешки распоредените звучници.
ЗИМСКИ ТРКАЛА И ПНЕВМАТИЦИ

ЗИМСКИ ТРКАЛА И ПНЕВМАТИЦИ

Претставување на оригинални зимски тркала и одобрени пневматици на Jaguar.