ЗА JAGUAR

ЗА JAGUAR

THE ART OF PERFORMANCE

Живот. Не се работи за бројки. Се работи за чувства. Моментите со коишто ја храниме вашата душа, случките што ве оставаат без здив, ситуациите во коишто останувате без збор. Тоа се моментите за коишто живееме.

Заради тоа нашите дизајнери и инженери во Jaguar развиваат мешавина од перформанси со брза реакција од коишто ви расте пулсот. Развиваат драматичен дизајн што ве тера да застанете и упорно да гледате во него, чувство на театралност што ги буди вашите емоции.

Нашите автомобили ја манифестираат нашата страст. Перформанси што не можат да се измерат, можат само да се почувствуваат. Затоа ги нарекуваме уметност.

ДЕЛОВНИТЕ АКТИВНОСТИ НА JAGUAR

ДЕЛОВНИТЕ АКТИВНОСТИ НА JAGUAR

Ги поместуваме границите на можното уште откога е произведен првиот автомобил на Jaguar во 1935 година.
ИДЕЈНИ АВТОМОБИЛИ

ИДЕЈНИ АВТОМОБИЛИ

Како ќе изгледа Jaguar-от на иднината? Дознајте што мислат нашите дизајнери и инженери.
JAGUAR CLASSIC

JAGUAR CLASSIC

Во Jaguar веруваме дека љубовта кон класик моделите треба да биде вечна. Дознајте како Jaguar Classic ги поддржува сопствениците на сите наши Jaguar историски автомобили.
JAGUAR ДИЗАЈН

JAGUAR ДИЗАЈН

Отсекогаш мислевме дека дизајнот треба да ги активира сетилата. Денес, нашето верување се манифестира во многу форми - некои од нив имаат малку допирни точки со автомобилите.
ОДДЕЛЕНИЕТО SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)

ОДДЕЛЕНИЕТО SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)

Одделението SVO го издигнува Jaguar над извонредноста со врвните доживувања во возењето - неспоредливи моќност, комфор и управливост; ненадминати луксуз, избор и персонализација.
КАРАКТЕРИСТИЧНИ СТАТИИ

КАРАКТЕРИСТИЧНИ СТАТИИ

Зближете се со Jaguar за време на тест возењето на најновите модели, запознајте се со стручната екипа што стои зад иновациите и истражете ги дизајнот и технологијата што го создаваат брендот Jaguar.
СИГУРНОСТ НА ВОЗИЛАТА НА JAGUAR

СИГУРНОСТ НА ВОЗИЛАТА НА JAGUAR

Jaguar поставува исклучителни норми за да ги произведе најбезбедните, најсигурните и најпроверените луксузни седани, спортски автомобили и SUV возила со високи перформанси во светот.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ