Достапни возила: 1
Jaguar F-Pace
R-DYNAMIC SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV 1997cc 2023
2023 new Jaguar F-Pace Eiger Grey D200 AWD AUTOMATIC MHEV R-DYNAMIC SE
Километри
km
Мотор
Дизел Mild hybrid (MHEV)
Моќност
204 kw
Цена
€ 89,220


WITH F-PACE PLUG-IN ELECTRIC HYBRID (PHEV) YOU CAN ENJOY GREATER FUEL ECONOMY AND ZERO TAILPIPE EMISSIONS.

НАДВОРЕШЕН ДИЗАЈН

JAGUAR F-PACE Pixel LED headlights.

Опционалните Пиксел ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL обезбедуваат поголема видливост. Приспособливите предни светла го оптимизираат снопот според брзината, локацијата и временските услови.

Хаубата ја истакнува предната украсна маска инспирирана од нашата препознатлива монограм декорација. Деталите како јагуарот во скок (заштитен знак на Jaguar) на отворите за воздух на крилата му даваат на Jaguar F-PACE понагласена појава.

Крајната врата на F-PACE формира рамка за ЛЕД светла со висок интензитет, со тенок потпис со двојна шикана и хоризонтални 3Д леќи.

Опционалните Пиксел ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL обезбедуваат поголема видливост. Приспособливите предни светла го оптимизираат снопот според брзината, локацијата и временските услови.

Хаубата ја истакнува предната украсна маска инспирирана од нашата препознатлива монограм декорација. Деталите како јагуарот во скок (заштитен знак на Jaguar) на отворите за воздух на крилата му даваат на Jaguar F-PACE понагласена појава.

Крајната врата на F-PACE формира рамка за ЛЕД светла со висок интензитет, со тенок потпис со двојна шикана и хоризонтални 3Д леќи.
КЛИКНЕТЕ ЗА КОМУНИКАЦИЈА

ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

JAGUAR F-PACE Performance seats.

Jaguar F‑PACE се карактеризира со седиштата Sport и опционалните седишта Performance од кожата Windsor со монограм перфорација. Седиштата Sport можат да се унапредат со масажер.

Декоративни површини обложени со двослојна кожа или кожа се достапни во разни комбинации од бои и фурнири.

Елементите за контрола на температурата се изгравирани со монограм декорација во завршна обработка Noble Chrome. Функцијата Осветлување во кабината коешто може да се конфигурира нуди 30 различни бои.

Jaguar F‑PACE се карактеризира со седиштата Sport и опционалните седишта Performance од кожата Windsor со монограм перфорација. Седиштата Sport можат да се унапредат со масажер.

Декоративни површини обложени со двослојна кожа или кожа се достапни во разни комбинации од бои и фурнири.

Елементите за контрола на температурата се изгравирани со монограм декорација во завршна обработка Noble Chrome. Функцијата Осветлување во кабината коешто може да се конфигурира нуди 30 различни бои.

JAGUAR F-PACE ELECTRIC HYBRID 

JAGUAR F-PACE 24MY ELECTRIC HYBRID

СПЕЦИФИКАЦИИ

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ 0-80%

30минути*

ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО

1,6**
Од l/100km кај F-PACE P400e.

ЕМИСИЈА НА ИЗДУВНИ ГАСОВИ

Од 37**g/km

АВТОНОМИЈА КАКО ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО (ДО)

65km** *

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ 0-80%

30минути*

ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО

1,6**
Од l/100km кај F-PACE P400e.

ЕМИСИЈА НА ИЗДУВНИ ГАСОВИ

Од 37**g/km

АВТОНОМИЈА КАКО ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО (ДО)

65km** *

КАРАКТЕРИСТИКИ

JAGUAR F-PACE Thrilling performance.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC HSE

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC HSE

 • 21" тркала од легура
 • Матиран фурнир со завршна обработка во стилот Charcoal Ash​
 • Седишта од кожата Windsor со поместување во 16 насоки, греење, вентилација, масажер, мемориска функција и наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
 • Тапацир на таванот од антилоп материјал
 • Осветлени метални плочки на праговите со натпис Jaguar
 • Пакет Driver Assist
JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC SE

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC SE

 • 20" тркала од легура
 • Пакет Black Exterior
 • Спортски седишта од двослојна кожа со електрично поместување во 12 насоки, греење и мемориска функција на седиштето за возачот, наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
 • Осветлување во кабината коешто може да се конфигурира
 • Аудио систем Meridian™
 • Пакет Blind Spot Assist
JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC S

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC S

 • 19" тркала од легура
 • ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Декоративни површини од алуминиум со завршна обработка Engine Spin
 • Спортски седишта од двослојна кожа со електрично поместување во 12 насоки и мемориска функција на седиштето за возачот, наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
 • Pivi Pro1 со екран на допир од 11,4” и пакет Online3
 • Дигитален дисплеј за возачот
JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC HSE

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC HSE

 • 21" тркала од легура
 • Матиран фурнир со завршна обработка во стилот Charcoal Ash​
 • Седишта од кожата Windsor со поместување во 16 насоки, греење, вентилација, масажер, мемориска функција и наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
 • Тапацир на таванот од антилоп материјал
 • Осветлени метални плочки на праговите со натпис Jaguar
 • Пакет Driver Assist
JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC SE

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC SE

 • 20" тркала од легура
 • Пакет Black Exterior
 • Спортски седишта од двослојна кожа со електрично поместување во 12 насоки, греење и мемориска функција на седиштето за возачот, наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
 • Осветлување во кабината коешто може да се конфигурира
 • Аудио систем Meridian™
 • Пакет Blind Spot Assist
JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC S

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC S

 • 19" тркала од легура
 • ЛЕД фарови со препознатливо светло за дневно возење DRL
 • Декоративни површини од алуминиум со завршна обработка Engine Spin
 • Спортски седишта од двослојна кожа со електрично поместување во 12 насоки и мемориска функција на седиштето за возачот, наслони за глава со рачно поместување во 2 насоки
 • Pivi Pro1 со екран на допир од 11,4” и пакет Online3
 • Дигитален дисплеј за возачот
JAGUAR F‑PACE 400 SPORT

JAGUAR F‑PACE 400 SPORT

 • 22” тркала од легура
 • Пакет Black Exterior и црни шини на покривот
 • Приспособлива динамика и Динамика којашто може да се конфигурира
 • Предни седишта Performance од кожата Windsor со монограм перфорација, електрично поместување во 14 насоки, греење, ладење и мемориска функција
 • Осветлени метални плочки на праговите со натпис Jaguar
 • Пакет Driver Assist
JAGUAR F‑PACE SVR

JAGUAR F‑PACE SVR

 • 21" тркала од легура со завршна обработка со дијамант
 • V8 мотор
 • Опремата за каросерија во стилот SVR
 • Предни седишта Performance од антилоп материјал и кожата Windsor со монограм перфорација, електрично поместување во 14 насоки, греење, ладење и мемориска функција
 • Пакет Driver Assist

JAGUAR F-PACE SVR

ВРВНИ ПЕРФОРМАНСИ

ВРВНИ ПЕРФОРМАНСИ

Jaguar F-PACE SVR е врвниот модел на нашата наградувана серија и нуди најголеми перформанси, агилност и динамичност досега. Се карактеризира со рекалибрирана управливост и реакција на педалот за гас и функцијата Динамично тргнување.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВОЈ МОДЕЛ

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

МОДЕЛИ НА JAGUAR F-PACE

МОДЕЛИ НА JAGUAR F-PACE

Погледнете ја целата серија на модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ги фактите и бројките.
ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Погледнете ги сликите со Jaguar F-PACE.
МОДЕЛИ НА JAGUAR F-PACE

МОДЕЛИ НА JAGUAR F-PACE

Погледнете ја целата серија на модели.
СПЕЦИФИКАЦИИ

СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ги фактите и бројките.
ГАЛЕРИЈА

ГАЛЕРИЈА

Погледнете ги сликите со Jaguar F-PACE.

*Времето потребно за полнење на батеријата зависи од многу фактори, вклучувајќи ги но не ограничувајќи се на следните фактори: староста, состојбата, температурата и постоечкото енергетско ниво на батеријата; опремата што се користи и времетраењето на полнењето.

**Погледнете ги WLTP вредностите

Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.

*Официјални вредности за потрошувачката на гориво за серијата F-PACE (без PHEV) во I/100km (mpg): Комбиниран циклус 6,3-12,0 (44,8-23,5). Емисија на CO2 според WLTP2 166-274g/km. PHEV во l/100km (mpg): Комбиниран циклус 1,5 (188,3). Емисија на CO2 според WLTP2 37g/km. Вредностите за автономијата на EV - електричното возило се базираат на сериско возило по стандардизирана патека. Постигнатата автономија ќе се менува во зависност од состојбата на возилото и батеријата, актуелната патека и опкружување и стилот на возење. Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, за потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот и вградените додатоци.

1Системот Поврзана навигација ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Jaguar.

2Воден волумен е индустрискиот стандард, чијашто вредност се добива кога багажниот простор ќе се наполни со течност. Волуменот се мери до таванот со соборени задни седишта. Конфигурацијата и вкупниот волумен на багажниот простор се менуваат во зависност од спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) и пазарот и дали возилото е опремено со резервно тркало со нормална димензија или со тенко резервно тркало.

3Може да се применува политика за фер користење. Вклучува претплата од 1 година што може да се продолжи по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Jaguar.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) и пазарот, или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот продавач на Jaguar за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Одредени функции доаѓаат со претплата што ќе бара подоцнежно обновување по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции. Amazon, Alexa и сите поврзани лого знаци се трговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите филијали. Одредени функции на Alexa зависат од технологијата паметен дом. За да користите Amazon Alexa треба да имате Amazon сметка.

MeridianTM е регистрирана трговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и уредот three fields е трговска марка на Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay е трговска марка на Apple Inc. Може да се применуваат условите за користење за крајниот корисник на Apple Inc.
Android Auto е трговска марка на Google LLC.