ПРЕЗЕМАЊЕ И ИСПОРАКА

Времето е најбитната работа. Искористете го на најдобар начин со програмата Преземање и испорака.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->ФЛЕКСИБИЛНО И ЗГОДНО

ФЛЕКСИБИЛНО И ЗГОДНО

Поминете го времето на нештата што навистина Ви значат.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->УСЛУГА ЗА ВАС ВО ДВАТА ПРАВЦИ

УСЛУГА ЗА ВАС ВО ДВАТА ПРАВЦИ

Ќе го преземеме Вашето возило, ќе се погрижиме за него во салонот и ќе Ви го вратиме на адресата што ќе ја наведете. Услугата е бесплатна за клиенти на оддалеченост 30км од сервисот