JAGUAR SUBSCRIPTION

Без оглед дали Ви треба елегантен спортски автомобил или врвен луксузен SUV, премиум автомобилите на Jaguar сега се достапни како претплата (subscription) за Ваша дополнителна удобност.

МОЌТА ДА СЕ БИДЕ РАЗЛИЧЕН

Искусете го ексклузивното задоволство на Jaguar subscription, без долготрајна обврска и со фиксни месечни плаќања што ги покриваат сите трошоци освен трошоците за гориво и струја.


Без оглед дали барате авантура, дали сте возбудени од високите перформанси или ги цените најфините детали во дизајнот на автомобилот - сега имате пристап до уникатна серија на модели.


Посакуваниот модел можете да го резервирате брзо и едноставно онлајн. Ќе Ве контактираме за подетални информации.


Откријте ја модерната премиум мобилност и новата слобода на возење со Jaguar Subscription.

НЕЗАВИСНОСТ

НЕЗАВИСНОСТ

Вие одлучувате колку долго сакате да го возите посакуваниот автомобил. Изберете помеѓу 12 или 24 месеци со известување на 3 месеци пред крајот на терминот.
ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА НА ТРОШОЦИТЕ

ЦЕЛОСНА КОНТРОЛА НА ТРОШОЦИТЕ

Во цената се вклучени сите трошоци за осигурување, такси за патишта, амортизација, одржување и сезонски пневматици. Без депозит, крајно плаќање или членарина.
НАЈВИСОК СТАНДАРД

НАЈВИСОК СТАНДАРД

Со Jaguar Subscription го добивате точно моделот што го избирате - во совршена состојба со докажан квалитет!
Jaguar XE 204 SE RWD

Jaguar XE 204 SE RWD

Сликата е само како илустрација.


меѓусебна рата (1 година)2600 €
меѓусебна рата (2 години)2600 €
5 седишта
USB 3
400 hp
дизел
автоматик
Боја: сива
додатоци