JAGUAR E-PACE
СПЕЦИФИКАЦИИ

АВТОНОМИЈА КАКО ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО (EV)

62km ††

(До) Кај Jaguar E-PACE Electric Hybrid.

ЕМИСИЈА НА CO2

31g/km††

(Од) Кај Jaguar E-PACE Electric Hybrid.

ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО

1,4††

(Од l/100km) Кај Jaguar E-PACE Electric Hybrid.

ВОЛУМЕН НА БАГАЖНИОТ ПРОСТОР

601литри✦

Кај Jaguar E-PACE.

АВТОНОМИЈА КАКО ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО (EV)

62km ††

(До) Кај Jaguar E-PACE Electric Hybrid.

ЕМИСИЈА НА CO2

31g/km††

(Од) Кај Jaguar E-PACE Electric Hybrid.

ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО

1,4††

(Од l/100km) Кај Jaguar E-PACE Electric Hybrid.

ВОЛУМЕН НА БАГАЖНИОТ ПРОСТОР

601литри✦

Кај Jaguar E-PACE.

СПЕЦИФИКАЦИИ

R-DYNAMIC
D165 FWD MANUAL
E-PACE R-DYNAMIC

E-PACE R-DYNAMIC

D165 FWD MANUAL

ПЕРФОРМАНСИ
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО
ПОГОНСКА ЕДИНИЦА
ТЕЖИНИ
ДИМЕНЗИИ
ВИСИНА ВО КАБИНАТА
ПРОСТОР ЗА НОЗЕТЕ
ВОЛУМЕН НА БАГАЖНИОТ ПРОСТОР
СЛОБОДЕН ПРОСТОР ПОД ВОЗИЛОТО
КРУГ НА ВРТЕЊЕ

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

МОДЕЛИ НА JAGUAR E-PACE

МОДЕЛИ НА JAGUAR E-PACE

Погледнете ја целата серија на модели.
Jagauar E-PACE PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Откријте повеќе за електричните возила.
Jaguar E-PACE - Confident design

ПРЕГЛЕД

Стил, агилност и динамично возење.
МОДЕЛИ НА JAGUAR E-PACE

МОДЕЛИ НА JAGUAR E-PACE

Погледнете ја целата серија на модели.
Jagauar E-PACE PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Откријте повеќе за електричните возила.
Jaguar E-PACE - Confident design

ПРЕГЛЕД

Стил, агилност и динамично возење.

††Погледнете ги WLTP вредностите

Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.

✦Воден волумен: Волуменот се мери со полнење на багажниот простор со течност.