КОГА ВОЗИТЕ НИЗ ГРАД ИЛИ ТРГНУВАТЕ НА ВАШИТЕ СЕКОЈДНЕВНИ РЕЛАЦИИ АКТИВИРАЈТЕ ГО РЕЖИМОТ EV (електрично возило) ВО JAGUAR E-PACE PLUG-IN HYBRID (PHEV) ШТО ВИ НУДИ АВТОНОМИЈА ДО 62 КМ.

JAGUAR E-PACE Pixel LED headlights
ЛЕД фаровите на Jaguar E-PACE се тенки и впечатливи со опцијата со двоен „Ј“ потпис и трепкачи за правец со анимација. Овие фарови се карактеризираат со пиксел технологијата и нашите најнови решенија од областа на долгите светла на фаровите.
Украсната маска со монограм детали и декоративни елементи во црна сјајна боја ѝ даваат динамика и стил на надворешноста на Jaguar E-PACE. Секој елемент во Jaguar E-PACE е внимателно дефиниран.
Целосно ЛЕД крајните светла обезбедуваат вистински потпис карактеристичен за ноќни услови. Мускулестите задни крила го истакнуваат самоуверениот став, а широката крајна врата овозможува едноставен пристап до големиот и сестран багажен простор.
ЛЕД фаровите на Jaguar E-PACE се тенки и впечатливи со опцијата со двоен „Ј“ потпис и трепкачи за правец со анимација. Овие фарови се карактеризираат со пиксел технологијата и нашите најнови решенија од областа на долгите светла на фаровите.
Украсната маска со монограм детали и декоративни елементи во црна сјајна боја ѝ даваат динамика и стил на надворешноста на Jaguar E-PACE. Секој елемент во Jaguar E-PACE е внимателно дефиниран.
Целосно ЛЕД крајните светла обезбедуваат вистински потпис карактеристичен за ноќни услови. Мускулестите задни крила го истакнуваат самоуверениот став, а широката крајна врата овозможува едноставен пристап до големиот и сестран багажен простор.
КЛИКНЕТЕ ЗА КОМУНИКАЦИЈА
JAGUAR E-PACE Toggle shifter featuring cricket ball stitching.
Автоматската трансмисија се активира со преклопникот што се карактеризира со современо порабување во стилот на топче за крикет. Ако повеќе Ви „лежи“ рачното менување на степените на пренос, тогаш хромираните лопатки поставени на воланот ќе Ви овозможат беспрекорно изведување на оваа операција.
Од наслони за глава со втиснато лого и хромирани завршни елементи до деликатни материјали и софистицирани дизајнерски решенија. Секој детаљ е внимателно дефиниран, секоја компонента е прецизно дизајнирана за да се понуди префинето доживување.
Прекрасно изработената внатрешност е достапна во неколку бои и материјали. Скројте го просторот по Ваш вкус со опциите како што е тапацирот од кожата Windsor за да внесете дополнителна доза на софистицираност.
Автоматската трансмисија се активира со преклопникот што се карактеризира со современо порабување во стилот на топче за крикет. Ако повеќе Ви „лежи“ рачното менување на степените на пренос, тогаш хромираните лопатки поставени на воланот ќе Ви овозможат беспрекорно изведување на оваа операција.
Од наслони за глава со втиснато лого и хромирани завршни елементи до деликатни материјали и софистицирани дизајнерски решенија. Секој детаљ е внимателно дефиниран, секоја компонента е прецизно дизајнирана за да се понуди префинето доживување.
Прекрасно изработената внатрешност е достапна во неколку бои и материјали. Скројте го просторот по Ваш вкус со опциите како што е тапацирот од кожата Windsor за да внесете дополнителна доза на софистицираност.

JAGUAR E-PACE ELECTRIC HYBRID

JAGUAR E-PACE Zero emissions driving with Electric Hybrid.

СПЕЦИФИКАЦИИ

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ 0-80%

30 минути*

ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО

1,4 l/100km ††

ЕМИСИЈА НА ИЗДУВНИ ГАСОВИ

31 g/km††

АВТОНОМИЈА КАКО ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО

62 km ††

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ 0-80%

30 минути*

ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО

1,4 l/100km ††

ЕМИСИЈА НА ИЗДУВНИ ГАСОВИ

31 g/km††

АВТОНОМИЈА КАКО ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО

62 km ††

КАРАКТЕРИСТИКИ

JAGUAR E-PACE Exhilarating performance.
Искусете ја возбудата што ја нуди возењето на SUV на Jaguar со поволностите од системите Динамика којашто може да се конфигурира, Погон на сите тркала (AWD) и опционалната Приспособлива динамика.
Опремен е со интуитивни и чувствителни технологии, вклучувајќи ги системот за информации и забава Pivi Pro1 и Amazon Alexa, со бројни функции со гласовна контрола.
Спортскиот стил на Jaguar E‑PACE крие голем багажен простор и простор за складирање во внатрешноста што е водечки во класата, со остроумни решенија што ќе се погрижат Вашите битни работи секогаш да Ви бидат при рака.
Искусете ја возбудата што ја нуди возењето на SUV на Jaguar со поволностите од системите Динамика којашто може да се конфигурира, Погон на сите тркала (AWD) и опционалната Приспособлива динамика.
Опремен е со интуитивни и чувствителни технологии, вклучувајќи ги системот за информации и забава Pivi Pro1 и Amazon Alexa, со бројни функции со гласовна контрола.
Спортскиот стил на Jaguar E‑PACE крие голем багажен простор и простор за складирање во внатрешноста што е водечки во класата, со остроумни решенија што ќе се погрижат Вашите битни работи секогаш да Ви бидат при рака.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC HSE

 • 20"-ни тркала со завршна обработка со дијамант
 • Тапацир на таванот од антилоп материјал
 • Спортски седишта од кожата Windsor со греење, ладење, електрично поместување во 16 насоки, мемориска функција на седиштето за возачот
 • Осветлување во кабината коешто може да се конфигурира
JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC SE

 • 19"-ни тркала со завршна обработка со дијамант
 • Пакет Black Exterior
 • Влегување без клуч
 • Аудио систем MeridianTM
 • Уред за безжично полнење
JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC S

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC S

 • 18"-ни тркала со завршна обработка со дијамант
 • Крајна врата со електромоторен погон
 • Спортски седишта од двослојна кожа и електрично поместување; седиштето за возачот во 12 насоки со мемориска функција, а седиштето за совозачот во 10 насоки
 • Интерактивен дисплеј за возачот
Jaguar E-PACE R-DYNAMIC

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC

 • 18"-ни тркала со завршна обработка со дијамант
 • Ретровизори на вратите со греење, електрика, електромоторно затворање и приодни светла
 • ЛЕД фарови со задни трепкачи за правец со анимација
 • Pivi Pro
 • Внатрешен ретровизор со автоматско придушување
JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC HSE

 • 20"-ни тркала со завршна обработка со дијамант
 • Тапацир на таванот од антилоп материјал
 • Спортски седишта од кожата Windsor со греење, ладење, електрично поместување во 16 насоки, мемориска функција на седиштето за возачот
 • Осветлување во кабината коешто може да се конфигурира
JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC SE

 • 19"-ни тркала со завршна обработка со дијамант
 • Пакет Black Exterior
 • Влегување без клуч
 • Аудио систем MeridianTM
 • Уред за безжично полнење
JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC S

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC S

 • 18"-ни тркала со завршна обработка со дијамант
 • Крајна врата со електромоторен погон
 • Спортски седишта од двослојна кожа и електрично поместување; седиштето за возачот во 12 насоки со мемориска функција, а седиштето за совозачот во 10 насоки
 • Интерактивен дисплеј за возачот
Jaguar E-PACE R-DYNAMIC

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC

 • 18"-ни тркала со завршна обработка со дијамант
 • Ретровизори на вратите со греење, електрика, електромоторно затворање и приодни светла
 • ЛЕД фарови со задни трепкачи за правец со анимација
 • Pivi Pro
 • Внатрешен ретровизор со автоматско придушување

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ИСТРАЖУВАТЕ

JAGUAR E-PACE MODELS

МОДЕЛИ НА JAGUAR E-PACE

Погледнете ја целата серија на модели.
JAGUAR E-PACE Your choice of wheels.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Погледнете ги фактите и бројките.
JAGUAR E-PACE Drive in comfort.

ГАЛЕРИЈА

Погледнете ги сликите со Jaguar E-PACE.

††Погледнете ги WLTP вредностите

Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.

*Времето потребно за полнење на батеријата зависи од многу фактори, вклучувајќи ги но не ограничувајќи се на следните фактори: староста, состојбата, температурата и постоечкото енергетско ниво на батеријата; опремата што се користи и времетраењето на полнењето.​

1Системот Поврзана навигација ќе бара дополнителна претплата по почетниот услов за којшто Ве советувал Вашиот продавач на Jaguar.

Опционалните карактеристики и нивната достапност можат да се разликуваат според спецификацијата на возилото (модел и погонски систем) и пазарот, или пак бараат инсталирање на друга опрема за да можат да се вградат. За подетални информации контактирајте со Вашиот локален продавач или конфигурирајте го Вашето возило онлајн.

Возачите треба да ги користат функциите-во-автомобил само кога тоа е безбедно. Возачите мораат да бидат сигурни дека имаат целосна контрола над возилото за сето време.

Карактеристиките на Pivi и InControl, услугите од трети страни, опциите и нивната достапност и понатаму се во зависност од пазарот – проверете кај Вашиот локален продавач на Jaguar за нивната достапност и целосните услови за користење на локалниот пазар. Не може да се гарантира поврзливост со мобилната мрежа на секоја локација. Информациите и сликите што се прикажани во однос на InControl технологијата, вклучувајќи екрани или секвенци, се предмет на ажурирања на софтверот, контрола на верзијата и други системски/визуелни измени во зависност од избраните опции.

Meridian е регистрирана трговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и уредот „three fields“ е трговска марка на Trifield Productions Ltd.