МАЛИ ТРОШОЦИ ЗА ПОСЕДУВАЊЕ

Приклучете се на секојдневните заштеди.

Движењето кон почиста, одржлива иднина не само што се грижи за заштита на нашата планета туку може да биде добро и за Вашиот џеб. Истражете ги финансиските фактори поради коишто преминувањето на струја уште повеќе се исплати.

СТРУЈАТА Е ПОЕВТИНА ПО КИЛОМЕТАР

СТРУЈАТА Е ПОЕВТИНА ПО КИЛОМЕТАР

Трошокот за струја по километар е помал од трошокот за бензин или дизел. Ова ги прави електричните автомобили поевтини за користење на дневна основа.
НАМАЛЕНИ ДАНОЦИ ЗА АВТОМОБИЛИ

НАМАЛЕНИ ДАНОЦИ ЗА АВТОМОБИЛИ

Во повеќе земји даноците и давачките поврзани со емисија на издувни гасови за електрични автомобили се помали од тие на еквивалентните бензински или дизелски возила. Всушност, со нулта емисија на издувни гасови, Jaguar I-PACE е ослободен од редовните такси за патишта во многу градови во светот.
ПОМАЛИ ТРОШОЦИ ЗА СЕРВИСИРАЊЕ

ПОМАЛИ ТРОШОЦИ ЗА СЕРВИСИРАЊЕ

Бидејќи целосно електричните погонски системи имаат помалку подвижни делови од бензински или дизелски мотор, а регенеративното кочење е релативно понежно за кочниците и пневматиците, трошоците за сервисирање се помали.
СТРУЈАТА Е ПОЕВТИНА ПО КИЛОМЕТАР

СТРУЈАТА Е ПОЕВТИНА ПО КИЛОМЕТАР

Трошокот за струја по километар е помал од трошокот за бензин или дизел. Ова ги прави PHEV автомобилите поевтини за користење на дневна основа кога ги возите во режим за целосно електрично возило (ЕВ).
НАМАЛЕНИ ДАНОЦИ ЗА АВТОМОБИЛИ

НАМАЛЕНИ ДАНОЦИ ЗА АВТОМОБИЛИ

Во повеќе земји даноците и давачките поврзани со емисија на издувни гасови за PHEV автомобили се помали од тие на еквивалентните бензински или дизелски возила.

ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧНИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ НА JAGUAR

Искусете го светот на електрифицирани перформанси на Jaguar со нашиот асортиман на целосно електрични и хибридни автомобили.
ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧНИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ НА JAGUAR

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА ГИ ИСТРАЖУВАТЕ ЕЛЕКТРИЧНИТЕ ВОЗИЛА

ПОЛНЕЊЕ ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ

ПОЛНЕЊЕ ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ

Полнење на Вашето целосно електрично или PHEV возило во домашни услови е најзгодниот начин за да го започнете денот со полна батерија.
ПОЛНЕЊЕ НА ЈАВНИ СТАНИЦИ

ПОЛНЕЊЕ НА ЈАВНИ СТАНИЦИ

Благодарение на постојано растечката инфраструктура на јавните станици за полнење, полнењето на електрично возило кога сте на пат е најдостапно досега.

Jaguar Land Rover Limited постојано бара начини да ги подобри спецификацијата, дизајнот и производството на своите возила, делови и дополнителна опрема. Измените постојано се случуваат и оттаму, го задржуваме правото на измена без известување.