ПРОГРАМАТА JAGUAR EXPERIENCE TOUR

ОТКРИЈТЕ ЈА ВОЗБУДАТА НА ВОЗЕЊЕТО ПОВТОРНО

Се сеќавате ли на несекојдневното чувство кога седнавте зад воланот? Програмата Jaguar Experience Tour повторно ги буди емоциите од возењето. Ден исполнет со возбуда во возилата со високи перформанси од нашата палета.

„Ретко кога доживувањата ги исполнуваат очекувањата. Ова доживување исполнува и многу повеќе од тоа. Сензационално!“

РИЧАРД, САД

РАЗВИЈТЕ СЕРИОЗНИ ВОЗАЧКИ ВЕШТИНИ

РАЗВИЈТЕ СЕРИОЗНИ ВОЗАЧКИ ВЕШТИНИ

Поместувајте ги границите на вашите можности и можностите на најфините возила на Jaguar додека нашите искусни инструктори ги тестираат вашите возачки вештини на нашата специјално развиена патека Smart Cone.
ДОЖИВЕЈТЕ ГИ ПЕРФОРМАНСИТЕ НА JAGUAR

ДОЖИВЕЈТЕ ГИ ПЕРФОРМАНСИТЕ НА JAGUAR

Додека ги возите нашите експлозивни возила ќе доживеете чувства што засекогаш ќе останат во вашето сеќавање. Време е да се навикнете на врвни перформанси со тркачки ритам.

ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО

Пријавете се за да добивате новитети во врска со идните програми и презентации.