НАШИ ВОЗИЛА
Jaguar F‑PACE


Нашиот луксузен перформансен SUV ги соединува спортската управливост и драматичната убавина со секојдневната практичност и ефикасност.
SUV
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
DRIVETRAIN
RWD/AWD
МОТОР
Diesel/Petrol
СЕДИШТА
5
ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 145 со рачна трансмисија
Од 152 со автоматска трансмисија
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 5.5 со рачна трансмисија
Од 5.8 со автоматска трансмисија

ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
Jaguar E‑PACE


E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.
SUV
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
DRIVETRAIN
RWD/AWD
МОТОР
Diesel/Petrol
СЕДИШТА
5
ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 143 со рачна трансмисија
Од 158 со автоматска трансмисија
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 5.4 со рачна трансмисија
Од 6.0 со автоматска трансмисија

ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
JAGUAR I‑PACE


Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
DRIVETRAIN
AWD
ПОГОНСКИ СИСТЕМ
електричен
СЕДИШТА
5
АВТОНОМИЈА
470km
ПОЛНЕЊЕ
Со брз полнач со еднонасочна струја - DC со моќност од 50kW I‑PACE може да постигне автономија од 270km на час*.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
Jaguar F‑TYPE COUPÉ


Моќен, агилен и сосема посебен. Вистински спортски автомобил на Jaguar.
COUPÉ
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
DRIVETRAIN
RWD/AWD
СЕДИШТА
2
ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 184
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 8.1
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
JAGUAR F‑TYPE CONVERTIBLE


Моќен, агилен и сосема посебен. Вистински спортски автомобил на Jaguar.
CONVERTIBLE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
DRIVETRAIN
RWD/AWD
СЕДИШТА
2
ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 184
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 8.1
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
JAGUAR XE


Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан произведен од Jaguar досега.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
DRIVETRAIN
RWD/AWD
МОТОР
Diesel/Petrol
СЕДИШТА
5
ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 124 со рачна трансмисија
Од 135 со автоматска трансмисија
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 4.7 со рачна трансмисија
Од 5.1 со автоматска трансмисија
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
JAGUAR XF


Типичен Jaguar. Самоуверениот дизајн на XF се издвојува од останатите.
SALOON
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
DRIVETRAIN
RWD/AWD
МОТОР
Diesel/Petrol
СЕДИШТА
5
ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 129 со рачна трансмисија
Од 138 со автоматска трансмисија
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 4.9 со рачна трансмисија
Од 5.3 со автоматска трансмисија
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
JAGUAR XF


Типичен Jaguar. Самоуверениот дизајн на XF се издвојува од останатите.
SPORTBRAKE
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
DRIVETRAIN
RWD/AWD
МОТОР
Diesel/Petrol
СЕДИШТА
5
ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 136 со рачна трансмисија
Од 143 со автоматска трансмисија
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 5.2 со рачна трансмисија
Од 5.4 со автоматска трансмисија
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
jaguar XJ


XJ е врвниот седан на Jaguar, совршената комбинација на најсовремена технологија, спортска динамика и богат луксуз.
SALOON (SWB)
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
DRIVETRAIN
RWD/AWD
МОТОР
Diesel/Petrol
СЕДИШТА
5
ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 184
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 7.0
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
Jaguar XJ


XJ е врвниот седан на Jaguar, совршената комбинација на најсовремена технологија, спортска динамика и богат луксуз.
SALOON (LWB)
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
DRIVETRAIN
RWD/AWD
МОТОР
Diesel/Petrol
СЕДИШТА
5
ЕМИСИЈА НА CO2 g/km
Од 185
ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО при комбиниран циклус l/100km
Од 7.0
ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
ВОЗИЛА НА ЛАГЕР
Откријте модели и проверете ги најновите понуди на автомобили
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Jaguar
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас

WLTP is the new official EU test used to calculate standardised fuel consumption and CO₂ figures for passenger cars. It measures fuel, energy consumption, range and emissions. This is designed to provide figures closer to real-world driving behaviour. It tests vehicles with optional equipment and with a more demanding test procedure and driving profile.

The figures provided are NEDC2 calculated from official manufacturer's WLTP tests in accordance with EU legislation. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO₂ and fuel economy figures may vary according to wheel fitment and optional extras fitted. NEDC2 are figures calculated using a Government formula from WLTP figures equivalent to what they would have been under the old NEDC test. The correct tax treatment can then be applied.