ЗА JAGUAR
THE ART OF PERFORMANCE

Живот. Не се работи за бројки. Се работи за чувства. Моментите со коишто ја храниме вашата душа, случките што ве оставаат без здив, ситуациите во коишто останувате без збор. Тоа се моментите за коишто живееме.

Заради тоа нашите дизајнери и инженери во Jaguar развиваат мешавина од перформанси со брза реакција од коишто ви расте пулсот. Развиваат драматичен дизајн што ве тера да застанете и упорно да гледате во него, чувство на театралност што ги буди вашите емоции.

Нашите автомобили ја манифестираат нашата страст. Перформанси што не можат да се измерат, можат само да се почувствуваат. Затоа ги нарекуваме уметност.

ДЕЛОВНИТЕ АКТИВНОСТИ НА JAGUAR
Ги поместуваме границите на можното уште откога е произведен првиот автомобил на Jaguar во 1935 година.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ИДЕЈНИ АВТОМОБИЛИ
Како ќе изгледа Jaguar-от на иднината? Дознајте што мислат нашите дизајнери и инженери.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
JAGUAR CLASSIC
Во Jaguar веруваме дека љубовта кон класик моделите треба да биде вечна. Дознајте како Jaguar Classic ги поддржува сопствениците на сите наши Jaguar историски автомобили.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
JAGUAR ДИЗАЈН
Отсекогаш мислевме дека дизајнот треба да ги активира сетилата. Денес, нашето верување се манифестира во многу форми - некои од нив имаат малку допирни точки со автомобилите.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ОДДЕЛЕНИЕТО SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)
Одделението SVO го издигнува Jaguar над извонредноста со врвните доживувања во возењето - неспоредливи моќност, комфор и управливост; ненадминати луксуз, избор и персонализација.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
КАРАКТЕРИСТИЧНИ СТАТИИ
Зближете се со Jaguar за време на тест возењето на најновите модели, запознајте се со стручната екипа што стои зад иновациите и истражете ги дизајнот и технологијата што го создаваат брендот Jaguar.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
СИГУРНОСТ НА ВОЗИЛАТА НА JAGUAR
Jaguar поставува исклучителни норми за да ги произведе најбезбедните, најсигурните и најпроверените луксузни седани, спортски автомобили и SUV возила со високи перформанси во светот.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
НОВО ДИЗЕЛСКО, БЕНЗИНСКО ИЛИ ЕЛЕКТРИЧНО?
Без оглед дали имате редовни тргни-застани релации низ градскиот метеж или подолги патувања на автопат, информирајте се и донесете одлука за вашето идно возило преку 5 кратки прашања.
КОЕ Е ВИСТИНСКОТО ЗА ВАС?
CASTROL EDGE PROFESSIONAL
Секој мотор на Jaguar го започнува својот живот со маслото на Castrol во себе. Откријте зошто Jaguar го препорачува само маслото Castrol EDGE Professional.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
КОРПОРАТИВНИ ВРЕДНОСТИ
За да бидеме сигурни дека секогаш ќе го исполниме ветеното, сите во Jaguar живеат според овие едноставни но ефективни вредности.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ВОДСТВО
Запознајте го нашиот инспиративен раководен тим.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
КВАЛИТЕТ
Дознајте како безбедноста, квалитетот, провереноста и сигурноста се вградени во секое возило на Jaguar.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ЗАЕДНИЦА
Откријте како Jaguar се грижи за партнерството со заедниците во коишто работиме.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете го вашиот локален продавач.
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Jaguar грижа за корисници или општи прашања
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете продавач на Jaguar блиску до вас