ПОГОНОТ НА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

Нашата посветеност кон иднината на програмата Classic Jaguar се олицетворува со нашиот целосно нов наменски изграден капацитет Classic - најголемиот од овој тип во светот.

Во најсовремениот објект со површина од 14.000m2 ги обединивме сите наши активности за програмата Classic под еден покрив. Овој објект се состои од 54 поединечни работилници и одделенија за расклопување, посебни работилници за мотори и простор за 480 возила.

Дознајте повеќе

Тука се сместени и нашите четири стручни екипи посветени на создавање и снабдување на Автентични автомобили, Сервис за сопствениците на возила, Оригинални делови и Classic Experiences.


За подетални информации
Јавете се на +44 (0)203 601 1255
или преку е-пошта info@classic.jaguar.co.uk

АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Оживување на историјата со прецизно обновување на класик возилата на Jaguar во ограничена серија, вклучувајќи го E‑type од серијата 1 и создавање нови оригинали вклучувајќи ги легендарните модели Lightweight E‑type и XKSS.

Дознајте повеќе
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
Контактирајте нè
Контактирајте нè за Jaguar грижа за корисници или општи прашања
Закажете тест возење
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете продавач на Jaguar блиску до вас