АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Тежнееме кон целосна автентичност во сè што работиме - обновување, преработување па дури и електрифицирање на возилата што го направија Jaguar тоа што е.

ПРОГРАМАТА CONTINUATION
По повеќе од шест децении од излегување на првото возило од производната лента, стручен тим од мајстори и инженери рачно ќе изработат 25 сосема нови возила D-type од програмата Continuation, со шестцилиндричен мотор XK. Легендарниот победник на трката во Ле Ман, D-Type стана третото возило од програмата Continuation (продолжение) што излезе од Jaguar Classic, погонот за класик модели на Jaguar, по моделите Lightweight E‑type и XKSS.
Дознајте повеќе
E‑TYPE ZERO
Имајте го најубавиот електричен автомобил во светот. E‑type Zero го донесува сиот шарм од 60-тите години во модерната ера благодарение на нашиот премин кон целосно електрични погонски системи од следната генерација.
ИСТРАЖЕТЕ ГО E‑TYPE ZERO
REBORN
Reborn ја нагласува нашата обврска кон чување на богатото минато на брендот Jaguar. А со купување на Reborn возило имате можност да бидете сопственик на Jaguar што е целосно обновен според неговата оригинална спецификација, од страна на нашиот тим од страстни и посветени експерти.
Дознајте повеќе
ПРОГРАМАТА WORKS LEGENDS
Нашата програма Works Legends нуди навистина уникатен начин за купување на користено Класик возило, во целост одобрено и потврдено од страна на нашите квалификувани техничари.
Дознајте повеќе
ТУРИСТИЧКА ОБИКОЛКА НА ПОГОНОТ НА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

Туристичката обиколка на погонот Classic е уникатен преглед на овој историски бренд, неговата иднина и начинот на којшто го чуваме.

Дознајте повеќе
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
Контактирајте нè
Контактирајте нè за Jaguar грижа за корисници или општи прашања
Закажете тест возење
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
Дознајте повеќе
Пронајдете продавач на Jaguar блиску до вас