Филтри
Филтри
15 Достапни возила
Најмлада по прикажување
2023 Ново Jaguar F-Pace Bluefire Blue D200 AWD AUTOMATIC MHEV SE

Jaguar F-Pace

SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV

F-PACE SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 204PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 93,550

Година 2023
Модел F-Pace
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Bluefire Blue
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16851141
Моќност 204 KC
Запремнина 1998 cm3
2023 Ново Jaguar F-Pace Petrolix Blue D200 AWD AUTOMATIC MHEV SE

Jaguar F-Pace

SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV

F-PACE SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 204PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 107,270

Година 2023
Модел F-Pace
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Petrolix Blue
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16414885
Моќност 204 KC
Запремнина 1998 cm3
2023 Ново Jaguar F-Pace Santorini Black D200 AWD AUTOMATIC MHEV SE

Jaguar F-Pace

SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV

F-PACE SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 204PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 87,390

Година 2023
Модел F-Pace
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Santorini Black
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16414878
Моќност 204 KC
Запремнина 1998 cm3
2023 Ново Jaguar XF Carpathian Grey D200 AWD AUTOMATIC MHEV SALOON SALOON SE

Jaguar XF

SALOON SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV SALOON

XF SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 200PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 103,925

Година 2023
Модел XF
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Carpathian Grey
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16448526
Моќност 204 KC
Запремнина 1997 cm3
2023 Ново Jaguar E-Pace Caldera Red D165 AWD AUTOMATIC MHEV SE

Jaguar E-Pace

SE D165 AWD AUTOMATIC MHEV

E-PACE SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel MHEV (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 72,090

Година 2023
Модел E-Pace
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Caldera Red
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16707778
Моќност 165 KC
Запремнина 1997 cm3
2023 Ново Jaguar E-Pace Fuji White D165 AWD AUTOMATIC MHEV SE

Jaguar E-Pace

SE D165 AWD AUTOMATIC MHEV

E-PACE SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel MHEV (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 70,460

Година 2023
Модел E-Pace
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Fuji White
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16707754
Моќност 165 KC
Запремнина 1997 cm3
2023 Ново Jaguar E-Pace Bluefire Blue D165 AWD AUTOMATIC MHEV SE

Jaguar E-Pace

SE D165 AWD AUTOMATIC MHEV

E-PACE SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel MHEV (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 71,250

Година 2023
Модел E-Pace
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Bluefire Blue
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16851093
Моќност 165 KC
Запремнина 1997 cm3
2023 Ново Jaguar E-Pace Hakuba Silver D165 AWD AUTOMATIC MHEV SE

Jaguar E-Pace

SE D165 AWD AUTOMATIC MHEV

E-PACE SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel MHEV (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 71,250

Година 2023
Модел E-Pace
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Hakuba Silver
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16851010
Моќност 165 KC
Запремнина 1997 cm3
2023 Ново Jaguar E-Pace Eiger Grey D165 AWD AUTOMATIC MHEV SE

Jaguar E-Pace

SE D165 AWD AUTOMATIC MHEV

E-PACE SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel MHEV (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 71,250

Година 2023
Модел E-Pace
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Eiger Grey
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16553662
Моќност 165 KC
Запремнина 1997 cm3
2023 Ново Jaguar E-Pace Santorini Black D165 AWD AUTOMATIC MHEV SE

Jaguar E-Pace

SE D165 AWD AUTOMATIC MHEV

E-PACE SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 163PS Turbocharged Diesel MHEV (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 71,570

Година 2023
Модел E-Pace
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Santorini Black
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16553668
Моќност 1997 KC
Запремнина 165 cm3
2022 Ново Jaguar F-Pace Eiger Grey D200 AWD AUTOMATIC MHEV SE

Jaguar F-Pace

SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV

F-PACE SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 204PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 90,266

Година 2022
Модел F-Pace
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Eiger Grey
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16414882
Моќност 204 KC
Запремнина 1997 cm3
2022 Ново Jaguar F-Pace Carpathian Grey D200 AWD AUTOMATIC MHEV R-DYNAMIC SE

Jaguar F-Pace

R-DYNAMIC SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV

F-PACE R-DYNAMIC SE Ingenium 2,0 litre 4-cylinder 204PS Turbocharged Diesel (Automatic) All Wheel Drive

Цена
€ 97,340

Година 2022
Модел F-Pace
Километри 0 км
Мотор Дизел, Mild hybrid (MHEV)
Боја Carpathian Grey
Трансмисија Автоматски
Број на шасија 16323338
Моќност 204 KC
Запремнина 1997 cm3