ЗА JAGUAR
ИДЕЈНИ АВТОМОБИЛИ <br> ЈА ЗАМИСЛУВАМЕ ИДНИНАТА НА JAGUAR

Идејните автомобили ги користиме за да ја зацртаме иднината на Jaguar. Си поставуваме предизвик да ги комбинираме технолошките предности, исклучителното размислување за дизајн, одржливоста од почеток до крај и врвните перформанси. Тука можете да дознаете повеќе за I‑PACE Concept, C‑X17, C‑X16 и C‑X75.

I‑PACE CONCEPT
Вистински Jaguar, пред сѐ, I-PACE Concept ја симболизира револуционерната иднина во електричните возила.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
C‑X17
Заводлив дизајн, иновативна технологија и револуционерна целосно нова алуминиумска конструкција, идејното возило C‑X17 е возбудлив целосно нов спортски кросовер на Jaguar - динамичка интерпретација на SUV во којшто тече крвта на спортските автомобил на Jaguar.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
/en/почеток
C‑X16
C‑X16 е смел израз на дизајнот и технолошката намера, претходник на новиот F-TYPE.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
C‑X75
C-X75 е креиран за да се прослави 75-годишнината на Jaguar и е врвен израз на нашиот дизајн и инженерска иновација.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
КОРПОРАТИВНИ ВРЕДНОСТИ
За да бидеме сигурни дека секогаш ќе го исполниме ветеното, сите во Jaguar живеат според овие едноставни но ефективни вредности.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ВОДСТВО
Запознајте го нашиот инспиративен раководен тим.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
КВАЛИТЕТ
Дознајте како безбедноста, квалитетот, провереноста и сигурноста се вградени во секое возило на Jaguar.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ЗАЕДНИЦА
Откријте како Jaguar се грижи за партнерството со заедниците во коишто работиме.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
НАСЛЕДСТВОТО НА JAGUAR
Откријте ја приказната за Jaguar – наследство што ќе биде инспирација за идните генерации.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Jaguar грижа за корисници или општи прашања
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете продавач на Jaguar блиску до вас