JAGUAR HERITAGE PARTS
ОТВОРАМЕ СВЕТ НА НОВИ МОЖНОСТИ

Гарантираме дека вашиот E-TYPE останува верен на своето Jaguar потекло. За овој легендарен класик модел сега е достапна гарнитура од лимени делови за 30 каросерии. Повторно создадени со помош на најсовремената 3D CAD технологија, секој дел е прецизна репродукција на оригиналниот дел на E-type од серијата 1.

ОРИГИНАЛНОСТ НА ПОВТОРНО СОЗДАДЕНИТЕ ДЕЛОВИ

Никогаш немаше друг автомобил како Jaguar E-TYPE- и тоа со добра причина. Вистинската оригиналност доаѓа без никаков компромис. Таа поставува стандарди што останатите ги следат. Затоа толку многу сопственици на моделот E-type имаат доверба во одделението за резервни делови за модели од оставината на Jaguar, Jaguar Heritage Genuine Parts, дека ќе ја одржува автентичноста на еден од најоригиналните автомобили што ги разубавува патиштата.

ПОВТОРНА ОБРАБОТКА - ПОВТОРНО ПРОЕКТИРАЊЕ - ПОВТОРНО ПРОИЗВОДСТВО

За целосна и вистинска изведба на легендарниот E-TYPE, нашите вешти техничари и инженери употребија најсовремена технологија за скенирање за дигитално мапирање во 3Д на секој милиметар од оригиналниот E-type од серијата 1. Записите од прецизното скенирање се пренесуваат во CAD слики за да се создаде целосен и виртуелен модел на автомобилот за совршено порамнување на лимените делови од каросеријата. И, за разлика од неоригиналните лимени делови, нашите лимени делови за каросеријата на E-type имаат електростатски нанесен слој за заштита од корозија.

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ПОВТОРНО СЕ РАЃА ВАШИОТ E-TYPE

Најновото инженерство за класик моделот на Jaguar

ПОСЕТЕТЕ ЈА ВЕБ-ЛОКАЦИЈАТА ЗА ДЕЛОВИ ЗА МОДЕЛИТЕ ОД ПРОГРАМАТА HERITAGE
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Jaguar грижа за корисници или општи прашања
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете продавач на Jaguar блиску до вас