ГО ПОТТИКНУВАМЕ ТАЛЕНТОТ

Бидејќи многу го цениме дизајнот, ни претставува предизвик да ги поттикнуваме младите таленти, во земјата и во странство. Во крајна линија, одличниот дизајн прави светот да изгледа како подобро место.

ПОДОБРУВАЊЕ НА ИДНИНАТА НА ДИЗАЈНОТ

Иако имаме славно минато во дизајнот на автомобили, ние сме компанија што е насочена кон иднината. Затоа ги поттикнуваме новите таленти за дизајн. На пример, работиме со студенти на натпреварувања по дизајн, на различни локации ширум светот. Тие се иднината на дизајнот. Одлучни сме во намерата таа иднина да ја направиме светла.

ДИЗАЈНОТ КАКО ИНСПИРАЦИЈА

Натпреварот по дизајн на Jaguar според моделот XE, Design XE Competition, ги охрабрува студентите од Блискиот Исток и Сверна Африка да креираат уметнички дела инспирирани од смелите линии и моќниот аеродинамичен облик на моделот XE. Победниците добија наградно патување во Обединетото Кралство и незаборавно доживување со Jaguar во глобалното седиште на компанијата Jaguar Land Rover.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Jaguar грижа за корисници или општи прашања
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете продавач на Jaguar блиску до вас