ГО ПОТТИКНУВАМЕ ТАЛЕНТОТ

ГО ПОТТИКНУВАМЕ ТАЛЕНТОТ

Бидејќи многу го цениме дизајнот, ни претставува предизвик да ги поттикнуваме младите таленти, во земјата и во странство. Во крајна линија, одличниот дизајн прави светот да изгледа како подобро место.

ПОДОБРУВАЊЕ НА ИДНИНАТА НА ДИЗАЈНОТ

Иако имаме славно минато во дизајнот на автомобили, ние сме компанија што е насочена кон иднината. Затоа ги поттикнуваме новите таленти за дизајн. На пример, работиме со студенти на натпреварувања по дизајн, на различни локации ширум светот. Тие се иднината на дизајнот. Одлучни сме во намерата таа иднина да ја направиме светла.