ЗА JAGUAR
<center>НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ</center>

Чесност
 
Веруваме дека бизнисот треба да се води во фер услови, на чесен и транспарентен начин. Сè што правиме мора да го издржи тестот на јавноста.
 
Разбирање
 
Почит, сочувство и човечност: се грижиме за нашите клиенти и колеги ширум светот.
 
Совршеност
 
„Доволно добро“ никогаш не е доволно добро. Наша цел е исполнување на највисоките можни стандарди за начинот на којшто работиме, за квалитетот на нашите автомобили, производи и услуги.
 
Заедништво
 
Успехот е резултат на градењето силни врски со взаемна придобивка со нашите колеги, партнери и клиенти насекаде во светот.
 
Одговорност
 
Секогаш сме одговорни кон земјите, заедниците и местата каде што работиме. Наша цел е да обезбедиме придобивки за сите што работат со нас.

  

„Страста и посветеноста на нашите луѓе се главната движечка сила на нашиот успех“.


д-р РАЛФ ШПЕТ

ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР, Jaguar Land Rover

ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Jaguar грижа за корисници или општи прашања
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете продавач на Jaguar блиску до вас