ЗА JAGUAR
<center>ДЕЛОВНИТЕ АКТИВНОСТИ НА JAGUAR</center>

Ги поместуваме границите на можното уште откога е произведен првиот автомобил на Jaguar во 1935 година, инспирирани од нашиот оснивач Сер Вилијам Лајонс. Тој инсистираше секој автомобил што ќе го произведе компанијата да ги комбинира перформансите и убавината како ниеден друг автомобил. Неговата бескомпромисна визија постави нови критериуми според коишто сè уште живееме.

Ја продолжуваме таа традиција со претставувањето на новиот F-TYPE. Овој врвен спортски двосед ја продолжува почитуваната семејна лоза што почна со моделите C, D и E‑Type. Последниот е трајна икона, сè уште се смета за најубав автомобил во светот, го дефинира пазарот што моделот F-TYPE денеска одново го дефинира.

ДНК на Jaguar веднаш се препознава низ целиот наш асортиман – непогрешлива чиста линија што минува низ сите наши модели. Агилност и моќност; елегантност и заводливост; самодоверба и инстинктивност: сите овие квалитети се одразуваат во нашите автомобили.

Како компанија, горди сме на улогата што ја имаме во светското и британското стопанство – отвараме илјадници работни места во Обединетото Кралство и ширум светот. Со длабока посветеност кон нашите оснивачки принципи, Jaguar ќе остане на чело на индустријата за луксузни автомобили и во иднина.

КОРПОРАТИВНИ ВРЕДНОСТИ
За да бидеме сигурни дека секогаш ќе го исполниме ветеното, сите во Jaguar живеат според овие едноставни но ефективни вредности.
Дознајте повеќе
ВОДСТВО
Запознајте го нашиот инспиративен раководен тим.
Дознајте повеќе
КВАЛИТЕТ, ПРОВЕРЕНОСТ И СИГУРНОСТ
Дознајте како квалитетот, провереноста и сигурноста се вградени во секое возило на Jaguar.
Дознајте повеќе
ЗАЕДНИЦА
Откријте како Jaguar се грижи за партнерството со заедниците во коишто работиме.
Дознајте повеќе
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
КОРПОРАТИВНИ ВРЕДНОСТИ
За да бидеме сигурни дека секогаш ќе го исполниме ветеното, сите во Jaguar живеат според овие едноставни но ефективни вредности.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ВОДСТВО
Запознајте го нашиот инспиративен раководен тим.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
КВАЛИТЕТ
Дознајте како безбедноста, квалитетот, провереноста и сигурноста се вградени во секое возило на Jaguar.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ЗАЕДНИЦА
Откријте како Jaguar се грижи за партнерството со заедниците во коишто работиме.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
НАСЛЕДСТВОТО НА JAGUAR
Откријте ја приказната за Jaguar – наследство што ќе биде инспирација за идните генерации.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Jaguar грижа за корисници или општи прашања
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете продавач на Jaguar блиску до вас