I‑PACE CONCEPT

Претставување на I-PACE Concept, преглед на првиот целосно електричен спортски автомобил со пет седишта на Jaguar.

I-PACE Concept е повеќе од идеја. Тоа е преглед на нашиот прв сериски автомобил напојуван преку батерија, со што започнува нашата посветеност за создавање електрични возила коишто навистина се и возбудливи автомобили за возачот. Како што инвестираме во врвна технологија за возила со нулта емисија на издувните гасови, така и се грижиме возачите да дознаат повеќе за електричните атвомобили.

СМЕЛА НАДВОРЕШНОСТ

Со драматичните пропорции коишто ги овозможува електричната технологија, I-PACE Concept го развива уникатниот дизајн на ДНК на Jaguar во нова ера.

ДИЗАЈНОТ НА I‑PACE CONCEPT

Вистински Jaguar, пред сѐ, I-PACE Concept ја симболизира револуционерната иднина во електричните возила.

ДРАМАТИЧЕН СТИЛ

„Предизвикот беше да се дизајнира и создаде електрично возило коешто јасно и несомнено е Jaguar – возило коешто ќе покаже дека електричното возило може да биде автомобил за возачот и да ги возбудува сетилата“.


Ијан Калум, директор на дизајн

ПЕРФОРМАНСИ И ТЕХНОЛОГИЈА

I-PACE Concept ги комбинира перформансите и легендарната префинетост на Jaguar од коишто би очекувале навистина исполнето и возбудливо возење.

НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА

Технологијата е во срцето на I-PACE Concept, но сепак останува дискретна и целосно посветена на збогатување на уживањето на возачот и сопатниците.

Пронајдете ја вашата одушевувачка комбинација од перформанси, технологија и стил на Jaguar.

ИСТРАЖЕТЕ ГО I-PACE
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Контактирајте нè за Jaguar грижа за корисници или општи прашања
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете продавач на Jaguar блиску до вас

На сликите е прикажано возилото I-PACE Concept. Сериското возило може да се разликува во стилот, завршните детали и вградените елементи за контрола за возачот.
Сите вредности за забрзувањето, моќноста, брзината, автономијата и полнењето се проценки на производителот врз основа на најдобрите информации кои се достапни при издавањето. Сериските возила ќе се тестираат и сертифицираат пред да се пуштат на пазарот, со официјални вредности коишто ќе бидат достапни пред која било нарачка од клиентот.