I‑PACE CONCEPT: ОД ТРКА НА ДРУМ

Го истражуваме првиот целосно електричен друмски автомобил на Jaguar.

ИСТРАЖУВАЊЕ НА ПОГОНОТ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА

Откријте како дизајнерите и инженерите на Jaguar го комбинираа децениското знаење со новите работи научени од Формула Е за да го создадат идејниот автомобил I‑PACE Concept, претходник на првиот целосно електричен автомобил на Jaguar.

СОЗДАВАЊЕ ЕНЕРГИЈА

Со споделување на искуствата и знаењето стекнато во трките, правиме големи чекори кон иднината на нашите друмски автомобили. Иновативната технологија за кочење во нашиот тркачки автомобил I-TYPE ни помага да создадеме уште поголема моќност од батериите во нашиот прв електричен идеен автомобил.

ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ПРИКАЗНИТЕ
ДИЗАЈН НА ЗВУКОТ
Кога електричните автомобили ќе ги запоседнат улиците засекогаш ќе се смени и нашата урбана бучава.
ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ПРИКАЗНИТЕ
ПАТУВАЈТЕ ПОДАЛЕКУ
Откријте како софистицираните системи за управување со топлината во I‑PACE Concept се грижат да се добие уште поголема автономија.
ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ПРИКАЗНИТЕ
ОДУШЕВУВАЧКИ ПЕРФОРМАНСИ
Платформата за целосно електричен погон на I‑PACE Concept им даде шанса на нашите инженери да се фокусираат на најдобриот можен пакет со перформанси за ова возило со нулта емисија на издувни гасови.
ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ПРИКАЗНИТЕ
ДЕТАЛИ ЗА ДИЗАЈНОТ
I‑PACE Concept им го овозможи на нашите дизајнери луксузот на бескомпромисна платформа за целосно електричен погон уште од самиот почеток.
ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ПРИКАЗНИТЕ