JAGUAR I-PACEИзвонредниот целосно електричен SUV со високи перформанси. Простран, со прекрасни детали и беспрекорно интегрирана технологија.

Батеријата на I‑PACE е дизајнирана за долг работен век и ги поддржува продолжените периоди со непрекината максимална моќност. Оваа батерија доаѓа со гаранција од 8 години и е дизајнирана да го надмине работниот век на автомобилот.

Jaguar I-PACE има потврдена автономија од 470km†† според WLTP. Искористете го нашиот Калкулатор за автономија за да ја процените Вашата автономија во реални услови на возење и откријте како да го максимирате растојанието за возење на Вашето електрично возило.

Целосно полнење во домашни услови најдобро е да се изведе преку ноќ. Додека се одморате, Вашиот I-PACE се полни за да се подготви за утрото што следи. А, кога е потребно, надвор од дома можете да користите брзо полнење.

Комфорот и ергономијата се важни колку и просторот. Вашиот I-PACE е достапен со седиштата Sport или Performance, со богата понуда на материјали и бои.
​Погледнете ги WLTP вредностите.​​
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.

ТЕСТ ВОЗЕЊЕ

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОТРОШУВАЧОТ: Со изнесување на овие информации вие одобрувате да ве контактираме преку долунаведените методи на комуникација, освен ако поинаку не наведете со поништување на изборот на кое било од долунаведените полиња. Jaguar Land Rover ќе ги искористи сите добиени информации за да ве информира во врска со производите и услугите и за да го унапреди начинот на којшто ве опслужува. Вашите инфрмации ќе бидат изложени само за Jaguar Land Rover, неговите продавачи, официјалните партнери, агенциите, здружените компании кои ги обезбедуваат информациите од ваша корист.

​Погледнете ги WLTP вредностите.​​
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ со целосно наполнета батерија. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2, потрошувачката на гориво, потрошувачката на енергија и автономијата можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, вградените тркала, вградените додатоци, актуелната патека и состојбата на батеријата. Вредностите за автономијата се базираат на сериско возило по стандардизирана патека.