ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
ftype-coupe-pure
F‑TYPE COUPÉ
Восхитувачки перформанси, доверлива управливост и секојдневна практичност. F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА МОТОРИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
power
Максимална моќност KC
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ftype-coupe-rd
F‑TYPE R-DYNAMIC COUPÉ
R-Dynamic ѝ додава моќен, уникатен стил на самоуверената појава на F‑TYPE.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА МОТОРИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
power
Максимална моќност KC
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ftype-coupe-cf
F‑TYPE CHEQUERED FLAG COUPÉ
Chequered Flag ги комбинира стимулирачката моќност и чистата возбуда. Специјалните детали на надворешноста и внатрешноста како и уникатниот знак ја збогатуваат ексклузивноста на автомобилот.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА МОТОРИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
power
Максимална моќност KC
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ftype-coupe-r
F‑TYPE R COUPÉ
Повеќе моќност. Повеќе динамика. Повеќе возбудувања. F‑TYPE R е спортскиот автомобил што е понапреден, посензуален и повозбудлив.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА МОТОРИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
power
Максимална моќност KC
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ftype-coupe-svr
F‑TYPE SVR COUPÉ
Со засилен мотор со моќност од 575PS, F‑TYPE SVR е проектиран за чиста моќност, возбуда и за постигнување на максимална брзина од 322km/h.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА МОТОРИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
power
Максимална моќност KC
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ftype-convertible-pure
F‑TYPE CONVERTIBLE
Восхитувачки перформанси, доверлива управливост и секојдневна практичност. F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА МОТОРИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
power
Максимална моќност KC
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ftype-convertible-rd
F‑TYPE R-DYNAMIC CONVERTIBLE
R-Dynamic ѝ додава моќен, уникатен стил на самоуверената појава на F‑TYPE.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА МОТОРИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
power
Максимална моќност KC
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ftype-convertible-cf
F‑TYPE CHEQUERED FLAG CONVERTIBLE
Chequered Flag ги комбинира стимулирачката моќност и чистата возбуда. Специјалните детали на надворешноста и внатрешноста како и уникатниот знак ја збогатуваат ексклузивноста на автомобилот.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА МОТОРИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
power
Максимална моќност KC
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ftype-convertible-r
F‑TYPE R CONVERTIBLE
Повеќе моќност. Повеќе динамика. Повеќе возбудувања. F‑TYPE R е спортскиот автомобил што е понапреден, посензуален и повозбудлив.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА МОТОРИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
power
Максимална моќност KC
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ftype-convertible-svr
F‑TYPE SVR CONVERTIBLE
Со засилен мотор со моќност од 575PS, F‑TYPE SVR е проектиран за чиста моќност, возбуда и за постигнување на максимална брзина од 314km/h.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
КРАТОК ПРЕГЛЕД НА МОТОРИТЕ
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
power
Максимална моќност KC
ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Додајте до три модели за споредба
Url
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
Url
ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
Url
ПРОНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
Побарајте продавач на Jaguar близу вас
Url

1Со избор на мотор 380PS RWD Manual / 380PS RWD Auto / 380PS AWD Auto.
*Максималната брзина на F‑TYPE SVR се намалува на 300km/h кога е вграден задниот спојлер на отворање.
Сите прикажани вредности се со технологијата интелигентен Stop/Start.
Тежините се на возила со стандардни спецификации. Опционалните додатоци ја зголемуваат тежината.