ftype
НОВИОТ F‑TYPE CHEQUERED FLAG

Во чест на тркачкото наследство на Jaguar.

ИСТРАЖЕТЕ ГО ОВА ВОЗИЛО
F‑TYPE

Моќен, агилен и сосема посебен. Вистински спортски автомобил на Jaguar.

360° НАДВОРЕШНОСТ

ЗАБРЗУВАЊЕ
0-100km/h за 3,7 секунди

МАКСИМАЛНА БРЗИНА
322 km/h

СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Додајте до три модели за споредба
Url
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
Url
ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
Url
ПРОНАЈДЕТЕ ЗАСТАПНИК
Побарајте продавач на Jaguar близу вас
Url

Новите ЛЕД фарови ја збогатуваат надворешноста со нивната елеганција и моќност, а обновените задни ЛЕД светла го комплетираат изгледот. Во кабината, поголем комфор и стил благодарејќи на освежената внатрешност којашто ги вклучува новите тенки седишта со кои се намалува тежината и се добива поголем простор и комфор. Тука е и нашиот моќен систем за информации и забава, Touch Pro, од следната генерација што се грижи за вашата поврзливост и забава како ниеден друг систем порано.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ИСТРАЖЕТЕ ЈА НАДВОРЕШНОСТА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ft/ft_63.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ft/ft_**.jpg
кликнете за да комуницирате
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ft/ft_00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ft/ft_**_m.jpg
кликнете за да комуницирате
ИСТРАЖЕТЕ ЈА ВНАТРЕШНОСТА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/ftype_my19
кликнете за да комуницирате
кликнете за да комуницирате
Ресет
Излез
COUPÉ ИЛИ CONVERTIBLE

Достапни се две каросериски изведби: Coupé и Convertible. Секоја од нив има свој единствен карактер, но и двете изведби нудат возбудливи перформанси, најсовремена управливост и неспоредливо доживување за возачот.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
ВЕРЗИИ
НОВИОТ F‑TYPE CHEQUERED FLAG

Ја издигнува префинетоста на F‑TYPE на повисоко ниво. Моделот Chequered Flag се карактеризира со специјални детали на надворешноста и внатрешноста што ја дополнуваат стимулирачката моќност и управливост.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ГАЛЕРИЈАТА
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
JAGUAR МОЌНОСТ
Движечка сила кај секој F‑TYPE е моќниот, високонапреден бензински мотор што развива голем вртежен момент на секаков број на вртежи на моторот.
ИСТРАЖЕТЕ ГО JAGUAR МОЌНОСТ
ЗВУКОТ НА БРЗИНАТА
Ништо не изгледа и не звучи како исклучителниот F‑TYPE SVR.

*Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Ве молиме обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации.
СЛУШНЕТЕ ГО F‑TYPE SVR
yt:tcR6zHJBJ4A
TOUCH PRO
Touch Pro е најнапредниот и најбрзиот систем за информации и забава што сме го создале досега – и ќе го најдете во секој F‑TYPE.
ИСТРАЖЕТЕ ГО ТЕХНОЛОГИЈА ВО АВТОМОБИЛ
yt:nZIgEbkADEY

Возилата што се прикажани во филмската содржина на оваа веб-локација може да не се точните претставници на најновите обновувања и надградби. Ве молиме обратете се до вашиот локален продавач на Jaguar за да ги добиете најновите спецификации.

ИСТРАЖЕТЕ ЈА СЕРИЈАТА

Дизајниран да даде право уживање во возењето, техничкото совршенство на F‑TYPE нуди пространство од можности кои ќе одговарат на барањата на секој возач и на секој пат.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ