JAGUAR XEJaguar XE je slavan po svom dinamičnom upravljanju, a njegove su performanse poboljšane unaprijeđenim tehnologijama i značajkama vožnje. Spremite se za uzbudljivu vožnju.

Funkcije pomoći vozaču čine putovanja lakšim i sigurnijim, dok je u fleksibilnom prtljažnom prostoru sve što vam treba.

Unutar vašeg Jaguara XE na raspolaganju vam je niz jednostavnih i praktičnih tehnologija putem intuitivnog sustava za informacije i zabavu Pivi.

Функцијата Премиум осветлување во кабината Ви дава целосна контрола на амбиентот во Вашиот Jaguar XE и Ви нуди разни бои за да ја поставите совршената атмосфера.
††Погледнете ги WLTP вредностите.
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, поставените тркала и вградените додатоци.

ИНФОРМИРАЈТЕ МЕ РЕДОВНО

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОТРОШУВАЧОТ: Со изнесување на овие информации вие одобрувате да ве контактираме преку долунаведените методи на комуникација, освен ако поинаку не наведете со поништување на изборот на кое било од долунаведените полиња. Jaguar Land Rover ќе ги искористи сите добиени информации за да ве информира во врска со производите и услугите и за да го унапреди начинот на којшто ве опслужува. Вашите инфрмации ќе бидат изложени само за Jaguar Land Rover, неговите продавачи, официјалните партнери, агенциите, здружените компании кои ги обезбедуваат информациите од ваша корист.

††Погледнете ги WLTP вредностите.
Наведените вредности се според официјалните тестови на производителот во согласност со прописите на ЕУ. Овие вредности служат само за споредба. Во реалност овие вредности можат да се разликуваат. Вредностите за емисијата на CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од неколку фактори како што се стилот на возење, условите на околината, товарот, поставените тркала и вградените додатоци.