ИНСТАЛИРАЊЕ НА ДОМАШЕН ПОЛНАЧ

Поврзете се во четири едноставни чекори.

Приклучувањето на струја во домашни услови останува наједноставниот начин за целосно полнење на Вашиот електричен автомобил секој ден. Но, со сѐ повеќе јавни станици за полнење на нашите патишта – од оддалечени зелени пазари до станици на автопат – полнењето во движење никогаш не било поедноставно.

ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ИНСТАЛИРАЊЕТО НА ВАШИОТ ДОМАШЕН ПОЛНАЧ

Изберете го Вашиот давател на услуги
Анкета за соодветност
Договорете го датумот за инсталирање
Инсталирање и демонстрација

СОРАБОТУВАМЕ СО ДАВАТЕЛИ НА УСЛУГИ ВО ЦЕЛИОТ СВЕТ

За да ги видите давателите на услуги за ѕидна кутија што ги препорачуваме во Ваша близина, посетете ја веб-локацијата на Jaguar за Вашиот регион.