ЗА JAGUAR
ИНОВАТИВНИ ВОДАЧИ

Jaguar го движеа иноватори и претприемачи од самиот почеток. Легендите од минатото како Сер Вилијам Лајонс, Малком Сеjр и Вилијам Хејнс се инспирација за тимот што денес го води Jaguar и е фокусиран на иднината на брендот.

д-р РАЛФ ШПЕТ, ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР, JAGUAR LAND ROVER
д-р Ралф Шпет е вистински иноватор, го води Jaguar Land Rover низ феноменален период на глобален раст.
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
контактирајте нè
Контактирајте нè за Jaguar грижа за корисници или општи прашања
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Пронајдете продавач на Jaguar блиску до вас