SV ПРЕМИУМ ПАЛЕТА СО БОИ

Се комбинираат најнови технологии за бојадисување, првокласни завршни обработки и врвна мајсторска изработка за да се добијат уникатните возила.

ИСТРАЖЕТЕ ГИ ТЕХНОЛОГИИТЕ ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ
ПОГОЛЕМА ИНДИВИДУАЛНОСТ
Употребата на SV премиум боја или специјална завршна обработка може значително да ги засили индивидуалноста и појавата на вашиот Jaguar.
РАЧНА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА
SV техничкиот центар користи најсовремени процеси коишто се совршено надополнети низ генерациите на британското мајсторство. Секое возило што доаѓа тука внимателно се прегледува до најситниот детаљ и се довршува рачно. Можете да бидете сигурни во неговиот исклучителен квалитет и карактер.
ПРОШИРЕН ИЗБОР
Нашиот спектар на специјално развиени нијанси на бои користи најсовремена технологија за пигментација што го гарантира нивниот привлечен изглед и издржливост. Палетата со премиум бои на SV се состои од 18 поединечни нијанси за да ги задоволи сите вкусови.
ВРВНИ ЗАВРШНИ ОБРАБОТКИ
Ексклузивната палета на ултра металик бои и бои со специјални ефекти - со завршна обработка Gloss (сјајна површина) или Satin Matte (сатенска матирана површина)*.
НАПРЕДНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ
ИНОВАЦИЈА
ИНОВАЦИЈА

Премиум палетата на бои на SV ги користи најнапредните и најиновативните технологии на бојадисување што се достапни. На трислојните и четирислојните ултра металик бои им се придружени волшебните бисерни бои коишто се карактеризираат со дополнителен слој на пигменти за да се постигне театрална длабочина на нијансата и прелевањето, како и издржливост.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ИЗБЕРЕТЕ БОЈА ПО ВАШ ВКУС

Без оглед дали на Вашиот вкус повеќе му одговара живата портокалова нијанса Atacama или сината Petrolix, нијанса на сина боја што е инспирирана од перформанси, секоја боја од премуим палетата со бои на SV ќе внесе возбудливо ново поглавје во приказната за Вашето возило од соништата.

ЦРВЕНА/ПОРТОКАЛОВИ
СИНИ/ЗЕЛЕНИ
СРЕБРЕНИ/СИВИ
ЦРНИ/БЕЛИ
СПЕЦИЈАЛНИ ЕФЕКТИ
ЗЛАТНА SUNSET
Sunset е топла, металик, бронзено-златна нијанса што содржи големи честички од алуминиум за да се добие сјаен златен блесок со висока рефлексивност.

Достапни завршни обработки: Сјајна и матирана
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE**
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:WLpkN5YhAH8
ЦРВЕНА DESIRE
Длабока, темна луксузна црвена боја.

Достапни завршни обработки: Сјајна
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:6MYbFuZJmIs
ПОРТОКАЛОВА SANGUINELLO
Sanguinello е жива, класик, спортска металик портокалова боја што се прелива во софистицирана жолта нијанса. Оваа боја содржи честички од алуминиум со средна големина за да се добие побогата појава.

Достапни завршни обработки: Сјајна
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:cB5bag7nzAc
ПОРТОКАЛОВА ATACAMA
Богата портокалова металик боја со впечатлив црвен пигмет со xirallic ефект и честички од алуминиум со средна големина за да се добие интензивен блесок и сјај.

Достапни завршни обработки: Сјајна
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:SJ4LGSNgCjQ
ЖОЛТА SORRENTO
Интензивна и жива, спортска неметалик жолта боја.

Достапни завршни обработки: Сјајна и матирана
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:MLveyKEtwRo
КАФЕНА TORMALINE
Темна, топла и мека кафена металик боја што содржи црвен пигмет со xirallic ефект за да се добие блесок и сјај во бојата.

Достапни завршни обработки: Сјајна и матирана
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:eP_JTY9SJMw
СИНА PETROLIX
Инспирирана од видливите рефлексии во петролеј нијанса, оваа металик боја се прелива од сина во зелена. Големите честички од алуминиум даваат силен блесок со висока рефлексивност.

Достапни завршни обработки: Сјајна
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:1hYd0STlj3g
CONSTELLATION
Безвременска и елегантна луксузна темносина металик боја со светлосин металик блесок.

Достапни завршни обработки: Сјајна
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:cUGuJtGbX04
СИНА VELOCITY
Интензивна и треперлива сина нијанса со динамична металик завршна боја.

Достапни завршни обработки: Сјајна
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:SZRCmIeXzbE
ЗЕЛЕНА BRITISH RACING
Традиционална, тркачка зелена боја освежена со современа блескава металик завршна обработка Xirallic.

Достапни завршни обработки: Сјајна
Достапна кај возилата: F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:361FmmpLlAo
СРЕБРЕНА IONIAN
Инспирацијата за оваа боја се карпите на грчките острови во Јонското Море. Сребрената нијанса на оваа ладна металик боја суптилно се прелева во сина нијанса и содржи честички од алуминиум со средна големина за да се збогати комплетната појава на возилото.

Достапни завршни обработки: Сјајна и матирана
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:ZDt3gpJAkYk
СРЕБРЕНА ETHEREAL FROST
Светлосребрена нијанса со фина металик завршна боја што дава луксузен блесок.

Достапни завршни обработки: Сјајна и матирана
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:XRYovJWVg3U
СРЕБРЕНА FLUX
Оваа прекрасна боја во нијанса на техничко сребро користи извонредно тенки алуминиумски снегулки и внесува топлина за да се добие впечатлив контраст од темна во светла нијанса.

Достапни завршни обработки: Сјајна и матирана
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:buehZn6c1q8
СИВО-ПУРПУРНА AMETHYST
Оваа фина темносива металик боја потсетува на синкаво-пурпурен аметист и користи големи честички од алуминиум за да се добие светла, рефлексивна завршна обработка.

Достапни завршни обработки: Сјајна
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:4wvr2MLHsa4
ЦРНА LIGURIAN
Оваа боја содржи пигмент што оживува на светло и создава блескави искри во ладна сина, зелена и магента (црвенкасторозова боја) нијанса.

Достапни завршни обработки: Сјајна и матирана
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:QuIx6W7y6F0
БЕЛА ICY
Инспирирана од деликатната природа на порцеланот, оваа бела металик боја доаѓа од нашата палета Специјални ефекти и користи технологија со три слоја за да се добие мек бисерен изглед.

Достапни завршни обработки: Сјајна и матирана
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:T_G6X-uBiF4
БЕЛА ICY
Инспирирана од деликатната природа на порцеланот, оваа бела металик боја доаѓа од нашата палета Специјални ефекти и користи технологија со три слоја за да се добие мек бисерен изглед.

Достапни завршни обработки: Сјајна и матирана
Достапна кај возилата: F-TYPE, F-PACE
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ФИЛМОТ
yt:T_G6X-uBiF4
ЗАВРШНА БОЈА
СЈАЈНА ПОВРШИНА
Оваа завршна боја дава богат и траен сјај со рамномерен интензитет.
САТЕНСКА МАТИРАНА ПОВРШИНА
Завршната боја со сатенска матирана површина има помал сјај на безбојниот слој за да ја расее бојата и да ѝ даде помек, анодиран изглед.
ChromaFlair<sup>TM</sup>
ChromaFlair<sup>TM</sup>

Многу бои од премиум палетата на SV се карактеризираат со пигментот ChromaFlairTM. Повеќеслојните пигментни снегулки од метален оксид даваат бои со треперливи нијанси и нежна промена кога се набљудува од различни агли и под светлина со различен интензитет. Спектралните бои од асортиманот на нашата програма Специјални ефекти содржат највисоко ниво на пигментот ChromaFlairTM за да се добие најсилна театрална појава.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ТЕХНИЧКИ ЦЕНТАР НА SV
ТЕХНОЛОГИЈА
Од извонредно прецизните движења на нашите роботи до воздушниот туш што ги оддувнува најситните честички прашина од алиштата на работникот, SVO се гордее со употребата на иноватини технологии. Овие технологии гарантираат дека нашите услуги можеме да ги прилагодиме кон барањата на секој клиент, со највисок степен на квалитет и точност.
ИЗРАБОТКА
Стручните вештини и вниманието кон деталите што едно лице ги внесува во создавањето уникатни возила се од витална важност. Затоа тимот од специјалисти на SVO сè уште користи мастилави моливи и универзални ножиња пред да започне со визуелни проверки за да ја гарантира совршената завршна обработка.
ЖИВОТНА СРЕДИНА
При бојадисувањето, воздухот ги турка отпаднатите капки преку подот во системот за филтрирање што ги собира овие честички за рециклирање. Намалувањето на отпадот и потрошувачката на вода помага за унапредување на ефикасноста, а и придонесува за поодржлива животна средина.
ИСТРАЖЕТЕ ГИ ВОЗИЛАТА ШТО СЕ ДОСТАПНИ СО БОИТЕ ОД<br>SV&nbsp;ПРЕМИУМ ПАЛЕТАТА
JAGUAR F-PACE SVR​
SUV на Jaguar со врвни перформанси.​
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
JAGUAR F-PACE​
Луксузен SUV со високи перформанси што нуди практичност и ефикасност.
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
НОВИОТ JAGUAR F‑TYPE​
Чистокрвен спортски автомобил на Jaguar што го крева пулсот.​
КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте тест возење преку вашиот локален продавач на Jaguar
Креирајте свој модел
Искористете го конфигураторот за да го создадете вашиот совршен Jaguar
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Откријте повеќе за возилата на Jaguar
Пронајдете продавач
Побарајте продавач на Jaguar близу вас

*Потребна е дополнителна грижа при чистење на надворешноста на возилата со сатенска матирана површина. За подетални информации консултирајте го Вашиот продавач.
**Sunset Gold Satin Finish not available on F-PACE