ПОВЕЌЕ ПРИКАЗНИ

ЕВОЛУЦИЈАТА НА XF

ЕВОЛУЦИЈАТА НА XF

Дизајнот на Jaguar XF еволуираше, но неговата технологија и пространството од перформанси се револуционерни. Дизајнерите Ијан Калум и Адам Хатон објаснуваат како созреа средишниот седан модел на Jaguar.
F‑PACE – ЛУКСУЗНИОТ SUV СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ

F‑PACE – ЛУКСУЗНИОТ SUV СО ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ

Спортско теренско возило на Jaguar што ги разбива стереотипите за практичност и елеганција. Дизајнерите што го осмислија моделот F-PACE ја опишуваат нивната инспирација.
ПРВАТА СЕРИЈА НА ДИНАМИЧНИ МОДЕЛИ НА JAGUAR СО ПОГОН НА СИТЕ ТРКАЛА

ПРВАТА СЕРИЈА НА ДИНАМИЧНИ МОДЕЛИ НА JAGUAR СО ПОГОН НА СИТЕ ТРКАЛА

Најубавите патишта во Велс беа совршени за тест возење на петте моќни серии на модели со погон на сите тркала - XJ, XF, F‑TYPE, XE и F‑PACE.