ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ МОДЕЛ
XE
R-DYNAMIC
xe-20my-s
XE S
Перформанси со фокус кон возачот и внатрешност креирана околу вас.
Креирајте свој модел
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
consumption
Комбиниран циклус l/100km
Погледнете ги спецификациите
Compare Models
xe-20my-se
XE SE
Унапредена поврзливост со Connected Navigation Pro и пакетот Online како стандард.
Креирајте свој модел
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
consumption
Комбиниран циклус l/100km
Погледнете ги спецификациите
Compare Models
xe-20my-hse
XE HSE
За збогатување на уникатната внатрешност во HSE е вграден системот Touch Pro Duo, систем којшто обезбедува дополнително уживање во вашите патувања.
Креирајте свој модел
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
consumption
Комбиниран циклус l/100km
Погледнете ги спецификациите
Compare Models
xe-20my-rd-s
XE R-DYNAMIC S
Издигнете го спортскиот карактер на XE на повисоко ниво со XE R-Dynamic.
Креирајте свој модел
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
consumption
Комбиниран циклус l/100km
Погледнете ги спецификациите
Compare Models
xe-20my-rd-se
XE R-DYNAMIC SE
Самоуверен стил со дополнителни системи за помош за возачот.
Креирајте свој модел
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
consumption
Комбиниран циклус l/100km
Погледнете ги спецификациите
Compare Models
xe-20my-rd-hse
XE R-DYNAMIC HSE
За збогатување на уникатната внатрешност во HSE е вграден системот Touch Pro Duo, систем којшто обезбедува дополнително уживање во вашите патувања.
Креирајте свој модел
Споредете ги моделите
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Краток преглед на спецификациите
top_speed
Максимална брзина km/h
acceleration
Забрзување 0-100 km/h во секунди
consumption
Комбиниран циклус l/100km
Погледнете ги спецификациите
Compare Models
СПОРЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ВОЗИЛА
Изберете не повеќе од три возила на Jaguar и споредете ги едно до друго
ЗАКАЖЕТЕ ТЕСТ ВОЗЕЊЕ
Организирајте друмско тест возење преку продавачот што е најблизу до вас
ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА БРОШУРАТА
Погледнете ги и преземете ги најновите брошури за Jaguar
ПРОНАЈДЕТЕ ПРОДАВАЧ
Побарајте продавач на Jaguar близу вас

[1]Податоците за моторот не се ресертифицирани во 2018 година. Прикажаните податоци одговараат на сертификацијата од 2017 година.
Сите вредности се цели на производителот и се предмет на крајно потврдување пред да се почне со производство. Забележете дека вредностите за емисијата на CO2 и за потрошувачката на гориво можат да варираат во зависност од вградените тркала, а најниските вредности може да не се постигнат со стандардните тркала.