Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  Целосно новиот E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

ДОДАТОЦИ ЗА XJ

Скројте го XJ според вашиот животен стил. Изберете од широкиот асортиман на практични и стилски додатоци.

Направете го навистина ваш додавајќи стил, практичност и разновидност со официјалните додатоци за XJ од вашите локални продавачи на Jaguar.

Креирајте свој XJ Додатоци

КОМФОР

Додадете личен детаљ во луксузната кабина на вашиот XJ со избор од лепезата на фино изработени додатоци.

ДОДАТОЦИ ЗА КОМФОР

Во овие додатоци се вклучени: Држачот на Jaguar за iPad, што се поставува на задната страна од наслонот за глава на предното седиште. Исто така, закачалката за палта на Jaguar едноставно и сигурно се монтира на наслонот за глава на предното седиште.

Креирајте свој XJ

ДОДАТОЦИ ЗА СТИЛ

Во овие додатоци се вклучени: осветлени плочки за праговите, навртки за тркалата со слика од глава на јагуар и полирани завршни елементи на издувната цевка, коишто му даваат на вашиот XJ фин завршен изглед.

Креирајте свој XJ

СТИЛ

Додадете повеќе личен стил во вашиот XJ со помош на овие додатоци.

ПРАКТИЧНОСТ

Практични додатоци со чија помош ќе извлечете повеќе од вашиот XJ.

ДОДАТОЦИ ЗА ПРАКТИЧНОСТ

Во овие додатоци се вклучени: опрема за возење по снег како и чорапи за возење по снег, коишто овозможуваат добар зафат на тркалата со подлогата во снежни, калливи услови и во услови со мраз на коловозот.

Креирајте свој XJ