• Jaguar F‑PACE

  Најпрактичниот спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е првиот компактен СУВ на Jaguar. Тој е уникатна комбинација на изглед, агилност и динамично возење.

 • Jaguar I‑PACE

  Претставување на првиот целосно електричен перформансен SUV на Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Моќен, агилен и сосема посебен, F‑TYPE е вистински спортски автомобил на Jaguar.

 • Jaguar XE

  Најнапредниот, најефикасниот и најпрефинетиот спортски седан на Jaguar досега.

 • Jaguar XF

  Вистински беспрекорни перформанси, апсолутно задоволство во возењето.

 • Jaguar XJ

  Драматична комбинација на убавина, луксуз и моќност.

ВНАТРЕШНОСТ

Внатрешноста на XF нуди извонреден избор на луксуз и изобилство од простор.

СОВРЕМЕНА МАЈСТОРСКА ИЗРАБОТКА

Во кабината на XF, лепеза од современи материјали коишто се извонредно изработени за да понудат исклучителен комфор и чувство на благосостојба.

Креирајте свој модел

НЕСПОРЕДЛИВ

Од машински обработените алуминиумски лопатки за менување степени на пренос до воланот од мека зрнеста кожа, секој елемент во кокпитот на XF 300 SPORT е прецизно дизајниран и прекрасно изработен

НА СЕДИШТЕТО ЗА ВОЗАЧОТ

НА СЕДИШТЕТО ЗА ВОЗАЧОТ

Отворете ја вратата на XF и копчето Start ве мами да влезете внатре. Пулсирајќи во ритамот на срцето, тоа создава емоционална врска меѓу возачот и машината. Неговиот ритам од 72 двојни отчукувања во минута е истиот како кај дивата мачка јагуар во мирување. Сега, притиснете го копчето Start и XF ќе се разбуди. Со совршена кореографија, отворите за воздух ротираат за да се отворат, современиот вртлив селектор1 во бојата Satin Black полека се подига, моторот ’ржи - сето тоа ве инспирира да го замислите претстојното возење.

НАЈФИНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ

Кожите и фурнирите се бирани највнимателно за да се осигура дека сѐ што ќе допрете во кабината на XF зрачи со луксуз. Независно од тоа дали претпочитате декоративни површини од карбонски влакна или дрвени фурнири коишто ќе го надополнат прекрасниот избор на кожи, вашиот XF секогаш ќе биде вистинскиот, и на изглед и на допир.

СЕДИШТАТА ВО XF 300 SPORT

Овие спортски седишта со прилагодување во 14 насоки се карактеризираат со уникатно двојно порабување со шевови со жолта боја и со знакот 300 SPORT втиснат во наслоните за глава.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ДЕТАЛИ НА ДИЗАЈНОТ

ДЕТАЛИ НА ДИЗАЈНОТ

XF ја комбинира прецизната мајсторска изработка со современите материјали за да понуди бројни опции за внатрешноста. Меката кожа со двојно порабување, вклучувајќи ја и првокласната кожа Windsor Grain, може да се надополни со елегантни фурнири и квалитетни текстилни материјали во разни бои.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА

Од елегантните модерни фурнири, висококвалитетните текстилни материјали и кожи, до големиот избор на комбинации од бои, можете да создадете еден XF којшто ќе одговара на вашиот стил. Можете дури и да ставите свој натпис на осветлените плочки на праговите.

КРЕИРАЈТЕ СВОЈ МОДЕЛ
ПРОСТОР ЗА РЕЛАКСАЦИЈА

ПРОСТОР ЗА РЕЛАКСАЦИЈА

Кабината на XF е место на луксуз, избор и богат простор. Големите вредности за висината кај задните седишта и на просторот за нозе го збогатуваат извонредниот комфор за патниците. Функцијата Амбиентно внатрешно осветлување исто така ја збогатува атмосферата во XF, додека ЛЕД светлата за читање даваат јасно, лично осветлување.

Современиот, наградуван дизајн на Jaguar, напредната динамика на возење и најмодерниот систем за информации и забава за автомобил го одвојуваат XF од конкуренцијата. Искористете го нашиот конфигуратор за да го креирате вашиот совршен XF.

Креирајте свој модел

1 Само со автоматска трансмисија.